Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Verbruik: cashback in Frankrijk

gepubliceerd

Frankrijk 2
Artikel door

J. Baeza, A. Dupont, L. Pekez, T. Cluzeau, N. Zadok – Frankrijk 2

Frankrijk tv’s

Cashback, afkomstig uit de Verenigde Staten, is een systeem dat aanbiedt om geld te verdienen wanneer je het uitgeeft. Apps en banken omarmen deze tool voor klantloyaliteit.

Zijn acties, kortingen of coupons binnenkort uit de mode? Nu moet je rekenen op cashback, dat wil zeggen terugbetaling van een klein deel van je aankopen door de verkoper. Principe: Wanneer een klant een aankoop doet in de winkel of online, betaalt hij normaal gesproken, maar om te belonen en te behouden, betaalt de handelaar een klein deel van het bakje terug. beoefening van Verenigde Staten, maar krijgt steeds meer volgers in Frankrijk.


Gemiddeld ontvangt elke gebruiker 150 euro per jaar. Een systeem dat steeds meer door banken wordt gebruikt. Voor de klant is het voldoende om te betalen en een paar euro’s gaan rechtstreeks naar zijn bankrekening. Het is een belangrijk argument geworden voor klantenbehoud. manier om goed werk te leveren. Echter, het geldRug Aanbod is volgens consumentenverenigingen niet altijd een garantie voor de beste prijzen.

READ  CAC 40: een pauze die vorm krijgt voor een drukke week - 24/01/2022 om 08:31