Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Verenigde Staten: Kamala Harris bekritiseerd voor het kopen van keukengerei in Parijs

Een Amerikaanse keten maakte vorige week tijdens een bezoek aan Parijs bekend dat de Amerikaanse vicepresident Kamala Harris zichzelf voor 516 euro aan keukengerei aanbood. Het is niet genoeg om hem te ontslaan van kritiek van een deel van de Republikeinen, terwijl de Amerikaanse economie lijdt onder een zorgwekkende inflatie.

Een gerecht dat zo’n 375 dollar (330 euro), 160 dollar (140 euro) kost en diverse andere machines… Fox News onthulde heel nauwkeurig de lijst met de aankopen van Kamala Harris in de winkel in het centrum van Parijs.

Deze anekdotische informatie leidde tot een golf van kritiek op De persoon die korte tijd het land regeerde. Conservatieve media zijn al beïnvloed door de bedragen aan aankopen, die parallel lopen met de economische ontberingen waarmee Amerikanen momenteel te maken kunnen hebben.

Gemengde internetgebruikers

“Terwijl Harris luxe keukengerei opkocht in Parijs, werden Amerikanen thuis geconfronteerd met stijgende inflatie en stijgende kosten over de hele linie”, zei Fox News.

Een gebruiker vervolgt op Twitter: “Je zou niet moeten posten wat je kunt uitgeven als sommigen steeds meer moeite hebben om eten op tafel te krijgen.” Integendeel, anderen maakten opmerkingen over het besluit van Fox om de informatie over te dragen, omdat ze het irrelevant vonden.

READ  Honderdzesendertig landen, waaronder Ierland en Hongarije, hebben ingestemd met een minimumbelasting van 15% op multinationale ondernemingen.