Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarom verwijdert Google de populaire app?

YouTube Vanced-ontwikkelaars hebben het einde van app-ontwikkeling en downloadlinks aangekondigd. Een beslissing gegenereerd door Google Actions.

Het is moeilijk om verrast te zijn door deze verandering in de YouTube Vanced-modus. leren door The Verge .website De applicatie wordt in de komende dagen verwijderd. Tot nu toe beschikbaar op de officiële website van de app, zullen de downloadlinks in de komende dagen verdwijnen en zal de ontwikkeling stoppen.

Google dreigt en ontwikkelaars voldoen

Vanced-ontwikkelaars leggen uit dat Google hen simpelweg een officieel bericht heeft gestuurd om alle verwijzingen naar de YouTube-service te verwijderen, via beschrijvingsteksten of zelfs een logo. Het project stopt gewoon, al moet de nieuwste versie van de applicatie voorlopig blijven werken.

Geavanceerde opties zijn uitgeschakeld. De komende dagen worden de downloadlinks van de site verwijderd. We weten dat dit niet iets is dat u wilt horen, maar het is iets dat we moeten doen. Bedankt allemaal om ons door de jaren heen te steunen.

– Vanced Official (YTVanced) 13 maart 2022

Voorlopig worden de app-downloadlinks verwijderd. Er moet een speciale Discord-server worden onderhouden, evenals de Telegram- en Reddit-groepen.

Stop met ontsnappen aan advertenties

Waarom verwijdert Google deze app? Zoals we al zeiden, het is moeilijk om verrast te zijn. YouTube Vanced is een app die aanbiedt om de ervaring van Google te “verbeteren”. Het doet dit met objectief interessante functies zoals het donkere thema van het AMOLED-scherm, aanraakbedieningen waarmee je de helderheid en het volume kunt aanpassen zoals in MX Player en VLC, of ​​zelfs meer complexe parameters om de definitie en codering die voor video’s wordt gebruikt aan te passen.

READ  De releasedatum van de Samsung Galaxy S22 is nooit bevestigd

Het is niet wat Google echt stoort, maar eerder: Advertentie blokeerder ingebouwd. Met YouTube Vanced hoef je zelfs niet te betalen voor een YouTube Premium-abonnement om te ontsnappen aan de advertenties die de service belonen, en weinig makers van inhoud. YouTube Vanced bevat een programma voor het blokkeren van sponsors, dat zo ver gaat dat bepaalde clips van een video automatisch worden overgeslagen wanneer een kanaal zijn abonnees bedankt of een sponsormerk introduceert.

Deze functies zijn niet verborgen, Vanseed zet ze in de spotlight Zelfs meerdere keren op de officiële website. Het kan ons dus niet verbazen dat Google verzoekt om een ​​dergelijke app te verwijderen, ook al is deze populair en gebruiksvriendelijk.

Andere apps moeten volgen

Vanced is een van de meest bekende en populaire apps die dit soort functionaliteit biedt, maar het is niet de enige. SmartTubeNext (STN) Het biedt dezelfde soort functionaliteit op tv-producten zoals Android TV, Nvidia Shield of zelfs Amazon Fire TV. van zijn kant, U Plus Het richt zich op gebruikers in het Apple-ecosysteem met een app voor iPhone en iPad. Het zou niet verwonderlijk zijn als ze binnenkort ook het einde van de ondersteuning aankondigen als Google contact met hen opneemt.


Om ons te volgen, nodigen we je uit om: Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en bestanden lezen en de nieuwste video’s bekijken op YouTube.