Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze nieuwe app zal je enorm helpen in je avontuur

Onderwereld van het spel elden ring misschien soms Moeilijk Toegang tot de speler is niet gestart in serie Van zielen. om dit op te lossen ProbleemIemand besloot de koe bij de horens te vatten en te ontwikkelen Implementatie toestaan ​​om Haal het meeste uit de ervaring Speelgoed Zonder enig secundair onderdeel te verliezen.

elden ring : een app om ze allemaal te helpen

De nieuwste game uit de studio Van SoftwareEn de elden ringis het eerste echte massief voor deze eerste helft van 2022. Het werd nauwelijks vrijgegeven en De game brak al de records van zijn voorgangersBij Snel tot een miljoen spelers tegelijk. De wedstrijd was langverwacht door alle fans Episch zielenvooral degenen die teleurgesteld waren door de laatste op de lijst: Sekiro: Shadows sterven twee keer. ondersteboven, elden ring Voldoet aan alle verwachtingen van zowel nieuwe fans als nieuwkomers die een ervaring willen ontdekken zielen. Als de moeilijkheid niet kan worden vergeleken met willekeurig Dark Souls IIheeft sindsdien nog steeds enige complexiteit in zowel gevechten als verkenningen Omwille van de onderdompeling heeft de speler slechts een beperkte interface. Tussen het leren van alle patronen en paden van de baas, is het heel gemakkelijk om te verdwalen in het spel enVergeet waarom je hier kwam, of waarom je daarheen moest.

omdat als De zielen Het heeft het voordeel dat het een doolhof met gangen is en dat de speler zijn paden kan onthoudenHet is moeilijker in een open wereld zo groot als de wereldelden ring. Het vinden van de NPC die een nevenmissie geeft en het vinden van het doelwit van die zoektocht kan een heel lang proces zijn, wat: De kaart helpt bewust niet. om deze reden Speler en authenticator Dachary Carray heeft een app ontwikkeld genaamd Shattered Ring, die voor € 2,99 verkrijgbaar is in de Appstore. De app is alleen beschikbaar op IOS (vandaar helaas te betalen volgens het Apple-beleid), maar het is van plan om zeer binnenkort op Android te komen. De laatste geeft een overzicht van alle NPC’s en alle secundaire missies en maakt het mogelijk om je voortgang in het spel op maat te volgen.om geen secundaire taken te vergeten, of Vind eenvoudig de locatie van zowel monsters als secundaire personages in het spel. Iets om diegenen te helpen die een kort geheugen hebben, of die vergeten waarom ze dit monster tegenkwamen na de 47e mislukking tijdens het gevecht.

READ  RUMOR op PlayStation Plus: de show van juni 2021 loopt, Star Wars en twee nieuwe releases zijn gepland

elden ring : vooral een gemeenschapsspel

.’s vage verhaal zielen Niet binnen ieders bereik, en elden ring Loop hier niet voor weg. Het begrijpen van de plot van het spel vereist investeringen van de spelers en de gemeenschap die allemaal energie hebben en elkaar helpen terwijl ze onderzoeken hoe de wereld werkt. en zie Velen vinden het moeilijk om de betrokkenheid van George RR Martin bij het script te zien, dus het is niet veel anders dan A Slechte geesten klassiek : Een wereld vernietigd door een machtig kwaad en een handvol krachtige tegenstanders moet worden verslagen om de sterkste te worden en het einde van het verhaal te ontgrendelen. Het titelbelang is het pad dat moet worden gevolgd om daar te komen, en Spelers helpen elkaar met dit doel om dit te bereiken.

omdat Het maatschappelijke aspect van games “van de software” wordt niet verwaarloosdonder wiki’s, de speler oproepen om te helpen tegen een baas of Verschillende forums gewijd aan het verhaal waar de beste manier om deze of gene baas te verslaan, er is wat gedaan moet worden om je buurman te helpen, wat de “git gud”-puristen ook zeggen. Een van de grootste spijt van veel spelers is bijvoorbeeld: Er is geen ingebouwde pauze in het spel. op Reddit, Spelers vonden mogelijke manipulatie op alle platforms om het spel te pauzeren, waar spelers op pc mods maken om te installeren om de pauze te oefenen. Aan de andere kant, Er is nog niets opgehelderd over de gevolgen als je momenteel in een multiplayer-game speeltzal het waarschijnlijk niet werken.

READ  De Replay Museum Association lanceert een noodgeval om de levende herinnering aan geeks te redden