Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

OPPO Find X5-reeks gelanceerd: de nieuwste reeks smartphones is vooraf besteld!

eind vorige maand aangekondigd,OPPO Zoek X5 Pro En zijn broertje wordt op 24 maart verwacht. Een paar weken voor de lancering profiteert dit nieuwe assortiment, ondertekend door OPPO, al van promoties bij SFR. Deze aanbiedingen kunnen meer bieden dan een crack, vooral degenen die op zoek zijn naar parallel continu kijken en andere accessoires. Wij leggen het je uit.

OPPO Vind het X5-assortiment in een notendop

Deze nieuwe reeks komt na de OPPO Find X3 en X3 Pro van vorig jaar. Find X5 en Find X5 Pro zijn de beste die OPPO momenteel te bieden heeft. Terwijl het Pro-model is uitgerust met de nieuwste chip leeuwenbek 8 Gen 1 van Qualcomm, Find X5 is uitgerust met Snapdragon 888-chipset die ook is uitgerust met Find X3 Pro die nog steeds erg krachtig is. Een andere verrassing van OPPO dit jaar is de samenwerking met Hasselblad en de integratie ervan kalibratie Van kleuren. Net als de mede-OnePlus heeft OPPO samengewerkt met het legendarische camerabedrijf om de fotografievaardigheden van de vlaggenschip Find-serie te verbeteren, in ieder geval voor de komende drie jaar.

Het vlaggenschip Find X5 duo brengt dit jaar ook een heleboel andere verbeteringen. OPPO heeft SuperVOOC 80W snelladen op zijn telefoon opgenomen smartphones, waardoor beide modellen in slechts 12 minuten tot 50% zijn opgeladen. De batterijen zijn groter dan vorig jaar en zijn ontworpen om langer mee te gaan. De telefoons hebben een redelijk herkenbaar design, de vormgeving van het zoekbereik, ze zijn erg mooi en de Find X5 Pro dankzij zijn behuizing in een keramiek. Find X5 heeft geen keramische afwerking maar een textuur Gemaakt van gehard glas dat vingerafdrukken voorkomt.

READ  TikTok introduceert nieuwe regels om tieners beter te beschermen

tonen voor Bovenkant Niet te missen in SF

Om de release van Find X5 te vieren, biedt SFR tot € 380 aan accessoires voor elke pre-order. Met Find X5, een gratis online horloge, luisteraars Enco X en Case kevlar zal je geven. Als je voor Find X5 Pro kiest, wordt er een AirVOOC Inductie-oplader aan deze geweldige bundel toegevoegd! Wacht niet langer, de aanbieding loopt tot 23 maart op de SFR-website.

Artikel geproduceerd in samenwerking met SFR