Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarom verscheen Natalie Portman niet in de film?

Waarom verscheen Natalie Portman niet in de film?

THOR 3. Thor Ragnarok is de enige Marvel-solofilm met de God of Thunder waarin Natalie Portman niet verschijnt. Waarom ?

[Mis à jour le 31 août 2023 à 20h30] Thor Ragnarok, de derde in de serie, gepersonifieerd door de God van de Donder Chris Hemsworth, uitgezonden op TF1 op 31 augustus om 21.10 uur. Fans zullen de afwezigheid van Natalie Portman betreuren, die astrofysicus Jane Foster speelt in de eerste, tweede en vierde film van de saga. Lange tijd gingen er geruchten dat de actrice niet langer in films wilde acteren wonder. Studiohoofd Kevin Feige probeerde in 2017 een verklaring te geven via de microfoon van Entertainment Weekly. Hij noemde “vele redenen” voor de afwezigheid. Met name het feit dat de film zich zo weinig op aarde afspeelt, dat hij gaat over de relatie tussen een Valkyrie en een Noorse god: “We wilden dat Thor iemand ontmoette die gelijkwaardiger was dan hijzelf, en dat zijn relatie met Jane onverwachts overging tussen Thor 2: De Donkere Wereld en Thor 3: Ragnarok.” “

Jarenlang moesten Marvel-fans een besluit nemen: Natalie Portman en Jane Foster zouden nooit meer in de MCU verschijnen. Maar Thor 4: Liefde en donderde vierde actiefilm met het personage gespeeld door Chris Hemsworth, uitgebracht in 2022, zet dit idee volledig op zijn kop: Natalie Portman Hij keerde niet alleen terug naar de rol van de astrofysicus Interesse in liefde Thor, maar haar personage is een vrouwelijke versie geworden van de God van de Donder, Mighty Thor, net als in de strips. Maar om zijn lot te ontdekken, moet je de vierde film bekijken.

READ  Van Nolwenns geheime rol tot knock-out eliminatie, we onthullen wat er nieuw is voor seizoen 11

samenvatting – Beroofd van zijn krachtige hamer, zit Thor vast op een verre planeet aan de rand van het universum. Om Asgard te redden, moet hij tegen de tijd vechten om te voorkomen dat de meedogenloze Hela Ragnarok bereikt: de vernietiging van zijn wereld en het einde van de Asgardiaanse beschaving.

de foto’s

Jouw meningen

Beoordeel deze film

Joker – 30/08/2021

Ik begrijp waarom Ragnarok beter is dan de eerste twee Thor-films, en er was geen Natalie Portman, als ze zo goed speelde tijdens de Star Wars-trilogie…

Cazyres – 30/08/2021

Beste Marvel-film

De kleine vlinder – 30/08/2021

Ik was niet verslaafd… laat staan ​​de andere twee niveaus van het verhaal…

Soso heeft een passie voor film. – 24/08/2018

Een zeer goede vermakelijke film om naar te kijken. Actie en een beetje grappig. Minder teleurstellend dan de laatste twee films. De momenten waarop de Grootmeester naar Loki kijkt omdat hij verliefd is, is ook het moment waarop het liedje zegt dat ik jarig ben. Hier is een goede film.

John Jack – 25/01/2018

enorm! Thor 3 zet een nieuwe toon voor superheldenfilms en combineert de plots van de twee voorgaande Thors-films met een flinke dosis humor en onverwachte zelfsironie die zo verfrissend is. Innovatief, hilarisch en absoluut goed. Moet je zien