Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Je loog’ vanavond op France 2: twee afleveringen op donderdag 31 augustus

‘Je loog’ vanavond op France 2: twee afleveringen op donderdag 31 augustus

Vanavond op TV en uitgezonden/herhaling op France 2: ik loog Afleveringen 1 en 2 Door Benedict Charles en Charles Bobono, met Camille Law, Thierry Neuvic, Marlene Lima, Anelise Hesme, Hubert Delattre, Oscar Perthe, Stéphane Guérin-Tilley, Hélène Suzarette, Roxanne Brett en Christopher Paimy als acteurs. Informatie en meningen van Bulles de Culture over deze serie worden op donderdag 31 augustus opnieuw uitgezonden.

Samenvatting van afleveringen 1 en 2:

2003: Audrey Barrier, 19, en haar vriend breken in in een huis aan de Baskische kust. Bij toeval staken ze brand. Ze vluchten terwijl ze een ketting van grote waarde bij zich hebben. In de verwarring bevindt Audrey zich ’s nachts alleen in het moeras. Itsas, een seriemoordenaar die in het gebied woedt, probeert haar vervolgens te vermoorden…

Samenvatting van afleveringen 3 en 4:

toekomst…

Samenvatting van afleveringen 5 en 6:

toekomst…

ik loog Te bekijken op tv, live-uitzending en herhaling op France 2: mening, informatie en conclusie

Uittreksel uit de recensie Cultuur bubbels aan de ketting ik loog Geschreven tijdens de vorige uitzending op Frankrijk 2 :

Als het niet zonder enkele gebreken is, vooral het einde en het karakter van de seriemoordenaar die een beetje verfijning mist, ik loog Een originele en ritmische serie spanningskoor die ook dienst doet als wendingen en valse leads, die verleden en heden succesvol combineert en een onberispelijke cast oplevert.

Schietgeheimen en verhalen: wist je dat?

 • In het persdossier de makers Benedictus Charles en Charles Bobono hij keerde terug naar het hart van hun serie : We wilden nagaan hoe de helse mechanismen van liegen in werking konden worden gesteld: simpele tienerdomheid leidt ertoe dat Audrey nog een beetje meer liegt, dan nog een beetje meer, en nog eens totdat het een echte catastrofe veroorzaakt die haar leven volledig zal verwoesten – en de levens van andere mensen.
  Kunnen we onszelf bevrijden van het gewicht van leugens?
  Kunnen we onze fouten herstellen?
 • De serie is belangrijk 6 afleveringen 52 minuten.
 • de cinematografie vond plaats in Baskenland.
 • Prestatie wel Frederik Perth.
 • daar originele muziek Geschreven door Maxim Lebedua.
 • Is de serie geïnspireerd door a Waargebeurd verhaal ? Nee.
 • Zal er zijn Seizoen 2 ? In eerste instantie nr.
 • met betrekking tot hoorzittingenAfleveringen 1 en 2 trokken op woensdag 6 oktober 2021 gemiddeld 3,48 miljoen kijkers. Frankrijk 2 Om voorop te lopen bij het publiek.

Lees verder :

 • ik loog Het wordt uitgezonden op France 2 van donderdag 31 augustus tot en met donderdag 14 september 2023 om 21:10 uur.
 • De serie is beschikbaar voor streaming en herhalingen op Frankrijk.tv
 • ik loog WAS VOLLEDIG BESCHIKBAAR VOOR PREVIEW EN LIVE OP SALTO OP WOENSDAG 29 SEPTEMBER 2021
Cultuurbubbels - Redactie
Nieuwste artikelen van Bulles de Culture – Newsroom (alles zien)

READ  We lezen u het boek "The Committed Citizen" van Cyril Hanoun . voor