Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het grote moment van de eenzaamheid van Estelle Denise in “Estelle Midi”

Het grote moment van de eenzaamheid van Estelle Denise in “Estelle Midi”

video- Woensdagmiddag, live op RMC Story, stuitte de presentator op een onverwacht technisch probleem en moest hij een dringende beslissing nemen. uitleg.

Estelle Dennis Afgelopen maandag weer teruggekomen Estelle Medi: We zullen niet tegen elkaar liegen Het wordt live uitgezonden van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 15.00 uur op RMC Channel en RMC Story. Aan het begin van dit derde seizoen biedt de presentator luisteraars en kijkers de kans om cadeaus in de box te winnen. Om dit te doen, moeten ze alert blijven op de voortgang van het programma, want alleen als er een geluidsalarm klinkt, en gedurende een periode van vijf minuten, kunnen ze zich in het spel registreren door een extra sms te sturen. De getrokken persoon wordt gecontacteerd en aangeboden om te kiezen tussen een aangeboden geschenk (een tv-toestel) of de onbekende inhoud van de kluis (een cadeauset of gewoon een rugbyshirt van het Franse team).

Maandag en dinsdag riskeerden de eerste twee spelers de kluis van RMC te openen en vertrokken met de springer. Woensdag, kort na 14.30 uur, vroeg Laure de la Haute-Garonne ook om de inhoud van de kluis. Alleen wilde hij het nooit openen. Het elektronische slot dat reageert op een viercijferige code bleef ondanks verschillende pogingen van de facilitator vergrendeld. “Het ruikt naar een jackpot, want als het om de trui gaat, geeft hij nooit op.”grapte Estelle Denise.

READ  C voor jou: Kev Adams verstoort het leven, groot ongemak

Ondanks de commerciële pauze van enkele minuten werd het probleem niet opgelost. “Tijdens de aankondiging kwamen fondsspecialisten binnen, maar niets werkteIk klaagde. De envelop ligt in de kofferbak van de auto en ik weet niet wat erin zit. Zelfs als dat betekent dat ik door mijn management en alle anderen wordt uitgescholden, zal ik in naam daarvan mijn vrijheid nemen Estelle N, om u de volledige jackpot te geven. » En dus terug naar de kijker: een tv van 178 cm, soundbar, Playstation 5-gameconsole, ijsmachine en mini-pizzaoven. “Ik verberg niet voor je dat ik wat brieven begin te krijgen, ze zijn niet zo blij bij RMC, maar dat maakt niet uit”Estelle Dennis kreeg een gevoel voor humor. “Ik weet nog niet hoe ze zullen presteren in shows…” De volgende dag keerde de RMC-wedstrijd terug met een nieuwe kist.