Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté+ voor vrijdag 01/09/2023: Lekker Elgé Irish, Essential

Quinté+ voor vrijdag 01/09/2023: Lekker Elgé Irish, Essential

Een draf die nooit ophoudt zijn afnemers te plezieren, Ierse Nice Elg (16) Zij moet vrijdagavond opnieuw een leidende rol vervullen en met vertrouwen worden benaderd. Samen met Alexandre Abrivard ontdekt hij een belofte om kleine uien te kopen tegen een winstlimiet van slechts € 30. Hij voelt zich op zijn gemak op het grote circuit, heeft twee overwinningen en drie tweede plaatsen behaald en heeft een slagingspercentage van 88% in de top vijf na acht pogingen. Het is moeilijk om niet in zijn kansen te geloven. Shamar (4) Tijdens zijn laatste optreden in Edingen had hij geen geluk. Hij zal met een zeker vertrouwen van Mathieu Abrevard starten: “De laatste tijd voelt ze zich niet op haar gemak bij het vliegen, wat haar fout in eerste instantie verklaart. Zijn prestaties in de zomer in Edingen waren zeer goed. In juli haalde de goede Jabalpur hem in, de volgende keer erfde hij het nummer 16 en ik was erg beledigend. Het Fortitude-pad baart mij geen zorgen omdat hij tegenstanders binnen zijn bereik tegenkomt. Daar reken ik op.

Equim (8) Ze heeft tijdens haar laatste uitje in Devon haar best laten zien en zou verbaasd kunnen zijn of ze het meeste uit een goede rit kan halen. Het is leuk voor liefhebbers van speculatieve weddenschappen. Canto dei Venti (9) Hij heeft sinds zijn eerste stappen op ons grondgebied een grote regelmaat getoond en kan opnieuw een leidende rol spelen door eind mei de derde plaats te behalen op 2850 meter van de grote baan. Hij heeft het recht om op het podium te klimmen, vooral omdat hij vertegenwoordigt de fenomenale coaching van Eric Bondo. Chino Antilo (14) Hij is ongetwijfeld veel beter dan hij in zijn laatste twee wedstrijden in de competitie heeft laten zien. Op een goede dag, en beoordeeld op wat ze het beste deed, kon ze een plaatsje veroveren in de winnende groep van Quinté+. schokkerig (3) Hij is een Duitser van hoge kwaliteit die thuis een hele goede start kan maken, en we kunnen maar beter op onze hoede voor hem zijn, in ieder geval om de vierde of vijfde plaats te behalen. Cragido Sm (1) Hij heeft de afgelopen twee wedstrijden ongelijk gehad, maar misschien kan hij herstellen als hij wijsheid toont. Ze was niet oninteressant tijdens haar eerste reizen over onze aarde. Met de hulp van Yoann Lebourgeois kan hij goed werk leveren. Ijzerstraal (12) Het is niet altijd gemakkelijk om er misbruik van te maken, maar het kan het probleem verwarren en een plek met goede kansen innemen. Kijk uit.

READ  PRIX ADELHEID VERWACHT

Opmerkingen verzameld door ParisTurf-journalisten.

Cijfers van ParisTurf.com: de Ierse Nice Elgé D4 in Vincennes – 8 races – 2 overwinningen – 3 tweedeprijswinnaars – 88% in 5.

ParisTurf.com Quantumvoorspelling: 16 – 4 – 8 – 9 – 14 – 3 – 1 – 12.