Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Nikos gaf me een eenvoudig maar essentieel advies”, zegt Isabelle Ithurborough.

“Nikos gaf me een eenvoudig maar essentieel advies”, zegt Isabelle Ithurborough.

  • Isabelle Ethurborough presenteert nu 50 Minutes Inside, vanaf zaterdag 2 september om 17.50 uur op TF1.
  • Het zal vanaf 8 september ook gastheer zijn van “Le Mag” tijdens de Rugby World Cup.
  • “Nikos feliciteerde me, wenste me veel succes en gaf me vooral een eenvoudig maar essentieel advies over het feit dat ik trouw moest blijven aan wat ik weet hoe ik moet doen en wie ik ben, en dat het goed zou komen. Bovenal hij vertelde me dat hij er was als ik iets nodig had om me te helpen. Zeer persoonlijk en vriendelijk!” zegt Isabelle Ithurborough

Een bomvolle comeback voor Isabel Ithurborough. Vanaf vandaag neemt het het over Nikos naar de show 50 minuten binnen ” op TF1. Zonder “Le Mag” te vergeten, dat op vrijdag 8 september begint Wereldkampioenschap rugby. Een verrassende overgang ten opzichte van eind vorig seizoen, toen de gastjournalist veertien jaar bij Canal+ werkteOnder hen zijn er acht in de show ‘Channel Rugby Club’. Met haar stem die een licht zuidwestelijk accent verraadtIsabelle Ithurborough onthult haar nieuwe opdrachten op de voorpagina.

Hoe pak jij deze herfst aan?

Er is een mengeling van angst en opwinding bij een WK-toernooi dat historisch belooft te worden. Dan is verandering altijd goed. Na 14 jaar in kanaal +Ik liep een klein risico. Nou, dat is een groot woord, uiteraard niets ernstigs, maar ik ga op verschillende fronten beginnen, waaronder “50 Minutes Inside”, wat erg nieuw voor mij is.

Had ik deze verandering nodig?

Geen “behoefte”, want het ontbrak mij aan niets, maar ik wilde het toen het mij werd aangeboden. Het is een beetje anders omdat het echt niet van mij kwam. Integendeel, dit is mijn coûté, vraiment coûté, de prendre this beslissing, de l’assumer après, de dire au revoir… Donc ce n’est pas un besoin, j’aurai pu doorgaan met het eerlijk blijven van de années en étant Erg blij.

Wat heeft uiteindelijk de doorslag gegeven in het voordeel van de TF1?

Eigenlijk was het belangrijkste punt de mogelijkheid om naast rugby ook iets anders te doen, de mogelijkheid om andere gebieden te ontdekken.

Ik heb in het verleden ingediend de buis » of Goedeavond ! ». Waarom is het belangrijk dat u zich niet beperkt tot sport?

Eigenlijk weet ik het echt niet… Ik zeg altijd dat dit beroep een beetje op mij is gevallen. Door mij uitsluitend aan rugby te wijden, heb ik het gevoel dat werken in mijn vakgebied een geschenk is. En dan wil ik altijd meer doen. Het is een beetje ingewikkeld omdat ik mezelf nooit als sportjournalist heb gezien, vergeleken met mijn andere collega’s die er al sinds hun kindertijd van droomden. Wat mij betreft, ik had nooit gedacht dat ik dat zou doen, het gebeurde gewoon. In feite is het het verlangen om te zien: als ik wist hoe ik het moest doen, zou ik het dan ook kunnen? En dan misschien dit? Rust niet op je lauweren en probeer altijd nieuwe dingen.

READ  Katy Perry had een kledingprobleem tijdens het filmen van 'American Idol'

Wat was je droom als je geen journalist was?

Mijn ouders zaten in de kruideniersbranche en er waren niet veel middelen, dus het doel was om studies te doen waarmee ik zo snel mogelijk aan het werk kon. Ik wilde de kost verdienen met reizen en dingen kunnen doen. Het blijkt dat de kans op leven ervoor heeft gezorgd dat ik een baan heb gevonden die geen baan is, omdat een sportjournalist, in zijn favoriete studie, geen baan is. Veertien jaar lang heb ik dag in dag uit geweldige dingen meegemaakt. Het enige wat ik doe is proberen hierin te blijven.

Was je verrast dat het TF1-team je in overweging nam voor deze twee missies?

Deze keer niet. Ze kwamen me zelfs twee keer opzoeken tijdens de Rugby World Cup. Er was dus logica, ook al dacht ik dat ze niet terug zouden komen omdat ik ouder was en ik al twee keer nee had gezegd. Ik dacht dat ze verder waren gegaan. Dus wat mij het meest verbaast, is dat ze een langetermijnvisie hebben en voor mij veel verder gaan dan rugby, omdat ik nog niet zeker ben van mijn onvermogen of legitimiteit.

Als je lid wordt van een nieuw kanaal, komen de presentatoren en verslaggevers je dan begroeten?

Ja heel veel. Sterker nog, het deed me beseffen dat er veel mensen uit het zuidwesten op TF1 waren! ik denk aan Marie-Sophie Lackarau En Bicente Lizarazu. Natuurlijk had ik dat Gregorius Margaton Die kende ik van Canal+. Het gebeurde Denise Brognart, Anne Claire Coudray die mij een heel leuk bericht heeft gestuurd, etc. En Nikos natuurlijk.

wat heeft hij jou verteld?

Hij feliciteerde me, wenste me veel succes en gaf me vooral wat advies, eenvoudig maar essentieel, over het feit dat ik niet bang moest zijn, dat ik trouw moest blijven aan wat ik weet hoe ik moet doen en aan wie ik ben, en dat het goed ging. Bovenal vertelde hij me dat hij er was als ik iets nodig had om me te helpen, en dat ik niet aarzelde. Zeer knap en vriendelijk!

READ  Kate Middleton en prins William, een elegant en perfect bij elkaar passend stel tijdens een uitje in Schotland

Hoe slaag je in iemand die al zestien jaar optreedt?

Vooral iemand die Nikos heet! Tegelijkertijd heeft hij de hele show gemarkeerd, en hij is niet zomaar iemand. Voor mij is hij de aantrekkelijkste presentator op tv vandaag in Frankrijk, de populairste en meest gewaardeerde. Dus hoe kunnen we dit doen? Ik weet het niet, ik heb geen keus (lacht)! Het is omdat ik een hypercoole rappeler ben, gewoon de essentie, de rest van de meme, het meest dire, justement, geen essayer van het kopieerapparaat en een auteur zoals lui l’est depuis Jaren. Voor mij is dat wat werkt voor rugby, dus ik denk dat ik dat niet uit het oog mag verliezen. Hoe dan ook, ik kan mezelf helemaal niet met hem vergelijken, dus we beginnen helemaal opnieuw en dat is alles.

Kondigt uw komst andere ontwikkelingen in de show aan?

Nee. Het is al een hele grote verandering als het seizoen begint en het is niet meer dezelfde gastheer. Uiteraard zal er een verandering plaatsvinden in de zin dat ik Nikos niet ben. Alleen al tijdens het interview had ik helemaal niet de relatie die hij had met beroemdheden. Negen van de tien gasten kennen mij niet voordat we elkaar ontmoeten. Degenen die mij kennen, hebben mij nog nooit iets anders zien doen dan rugby. Dat alleen al zal de toon anders maken. Maar ik zou geen revolutie teweegbrengen in een programma dat al te goed werkt.

Hoe definieer je jouw interviewstijl?

Ik zal zeggen dat ik enigszins spontaan ben en van empathie en passie houd. Het doel is om de tijd te nemen om de persoon te ontdekken.

Heb jij rolmodellen?

Ik heb veel naar Nikos gekeken, wat een grote druk op mezelf legde! Absoluut gezien hou ik van interviewers die de gast op de eerste plaats zetten. ik denk aan Michel Deniso, wat ik zowel chirurgisch als uitstekend vind. Hij praat heel weinig en hij heeft gelijk, en hij heeft geen gedoe nodig. Nikos is ook zo.

Neem de controle over 50 Minutes Inside op 2 september en vervolg op vrijdag 8 september met de Rugby World Cup. De week belooft erg druk te worden. Wat is het overheersende gevoel?

In eerste instantie was ik opgewonden. Daar begon ik de werkdruk te zien, de druk, de afspraken, de repetities… Het lijkt mij een berg, maar ik kan niet wachten tot het begint.

Wat is het het tijdschrift » Wat bied je aan?

Het is de fase na de wedstrijd, dus de samenvatting en analyse van de wedstrijd die we zojuist hebben bekeken, hebben voorrang. Uiteraard is er ook een hele grote pagina gewijd aan de blues. We hebben het geluk dat we Mathieu Dupont hebben, een journalist die vanaf het begin van de voorbereiding tot het einde van het WK centraal stond in het Franse nationale team. Daarom zullen we elke avond dit unieke karakter onder de aandacht brengen. Het is allemaal in een stijl die ik waardeer, en het is de manier waarop je omgaat met de ex-spelers die er zullen zijn, en het is iets dat een groep vrienden met zich meebrengt.

READ  Alizee's echtgenoot, danser Gregoire Lyonette, werd op Corsica gewelddadig aangevallen

Hoe ga je om met specialisten en beginners tegelijk?

Dit is een beetje een complicatie van de oefening. Met Le Canal Rugby Club bent u al met dit bedrijf begonnen. Voor mij is het niet zo ingewikkeld want ondanks mijn passie voor rugby weet ik nog niet alles, ken ik nog niet de ins en outs van alle regels en heb ik nog nooit rugby gespeeld. Toch houd ik van deze sport. Mijn doel is om deze passie aan iedereen over te dragen. Je moet dus respect hebben voor de expert die bepaalde specifieke dingen wil begrijpen, maar je moet ook je voordeel doen met dit evenement om de liefde voor rugby over te brengen, zelfs bij mensen die tot nu toe slechts twee of drie wedstrijden hebben gezien.

Hoe is deze passie ontstaan?

Tijdens het WK 1999 en de wedstrijd tussen Frankrijk en Nieuw-Zeeland, die we op miraculeuze wijze wonnen. Tot die dag had ik met mijn vader enkele wedstrijden van een afstandje bekeken, zonder het echt te begrijpen en ook niet leuk te vinden, maar ik was toch nieuwsgierig en dus zei hij tegen mij: “Als je een wedstrijd wilt zien, dan is dit hem.” . We zaten dus voor deze bijeenkomst en het was een openbaring. Ik was 16 jaar oud en sindsdien houd ik van deze sport.

Heeft u na 28 oktober, na het WK Rugby, nog andere projecten met TF1?

We zullen het dan zien. Ik vroeg om heel langzaam te gaan, omdat het begin van het schooljaar erg druk is. Ik zal geen stappen overslaan. Ik weet dat we in november tijd zullen hebben om na te denken, maar het idee voor de langere termijn is hoe dan ook om andere dingen te doen dan “50 minuten binnenshuis”.