Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Celine Dion: Haar zus Claudette geeft details over de “vreselijke ziekte” van de zangeres.

Celine Dion: Haar zus Claudette geeft details over de “vreselijke ziekte” van de zangeres.

Claudette, een van de zussen van Celine Dion, vertelde The Canadian Press dat de gezondheid van de ster was verbeterd.

afgelopen december, Celine Dion onthulde waar ze last van heeft Wrede mannenziekte. Een zeldzame neurologische ziekte die spierstijfheid en oncontroleerbare spasmen veroorzaakt, vooral bij de stembanden van de zanger. De Canadese heeft haar concerten moeten annuleren en woont buiten de publieke belangstelling in haar villa in Las Vegas, met de steun van haar zoons René-Charles, Nelson en Eddie en haar zussen Linda en Claudette.

Laatstgenoemde sprak vandaag, donderdag, over de gezondheid van de ster In de Canadese editie van Hello!. “Ze doet er alles aan om te herstellen (…), ze is een sterke vrouw”, aldus Claudette Dion. “Het is een ziekte waar we heel weinig over weten,” en het veroorzaakt “convulsies die onmogelijk onder controle te houden zijn”, voegde ze eraan toe. “Er is niet veel dat we kunnen doen om haar te ondersteunen en haar pijn te verzachten (…). We kijken ernaar uit dat onderzoekers een geneesmiddel vinden voor deze verschrikkelijke ziekte.”

Onredelijk nieuws van de zangeres, die haar Courage World Tour-data in Europa en Groot-Brittannië moest annuleren. Afgelopen mei bevestigde ze dat haar tournee tot 2024 was geannuleerd.

READ  Hier zijn de achter de schermen en de contouren