Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Olivier Meny neemt samen met Laëtitia Milot deel aan het Fort Boyard-evenement

Olivier Meny neemt samen met Laëtitia Milot deel aan het Fort Boyard-evenement

De show is het vierendertigste seizoen Boyar-kasteelgerechtigd “De nieuwe oorsprong van pater ForasSluit op zaterdag 2 september op France 2. Dit iconische programma, gepresenteerd door Olivier Maine, toont pater Foras, deze sluwe oude man die zijn vindingrijkheid blijft verdubbelen om zijn kostbare schat te beschermen door de spelregels aan te passen. laatste show Voor dit seizoen konden kijkers de oorsprong van het Rad van Fortuin ontdekken. Deze nieuwe uitdaging had veel wendingen in petto voor de dappere deelnemers. De kandidaten moesten aan het wiel draaien voordat ze de test bereikten, wat hen kon opleveren geluk als ze een groene kaart hebben, of pech als deze rood is.

Laetitia Milot, aanvoerder van het laatste nummer van het team Fort Boyard 2023

Tijdens hun avontuur moest Magali Ripoll bijvoorbeeld de beproeving van de ketchupwinkel ondergaan terwijl ze geboeid waren aan Isabelle Morini-Bosc, wat hun taak er niet gemakkelijker op maakte. Amaury Vassili had een voordeel in het museum, omdat hij de mogelijkheid had om twee sleutels te winnen! Helaas viel hij en belandde in de gevangenissen van het fort. Aan het roer van de cast voor deze laatste show van het jaar stond de actrice die er de zomer aan besteedde Morgen is van onsLaetitia Milot. Oplettend en genereus leidt ze haar teamgenoten ten gunste van de vereniging Endo FrankrijkFranse Vereniging tegen Endometriose. Begeleid door zangeres Amaury Vasile, schrijfster Isabelle Morini-Bosc, koordirigent Vergeet de tekst niet Magali Ripoll, haarstylist en presentator Nicola Waldorf en rugbyspeler Tomas Ramos, probeerden geld te verdienen voor een goed doel.

EERSTE KEER BIJ FORT BOYARD: Olivier Maine krijgt de opdracht om de engelensprong met een filter te doen!

Op avontuur om een ​​aanwijzing te vinden, moet Laëtitia Milot haar ergste angsten bestrijden met de angstaanjagende Angel Leap, op de top van Fort Boyard en boven de oceaan. Maar ze vond een groene kaart in het Rad van Fortuin, waardoor ze hulp kon krijgen. al f Voor de eerste keer in de wedstrijdgeschiedenis van France 2 springt Oliver Mene met Laetitia Milot! De begeleider, die nog nooit had bungeejumpen, wilde heel geruststellend zijn: “Ik doe het voor jou en voor EndoFrance (…) Ik ben hier om je de impuls te geven, zodat we samen kunnen slagen (…) we houden elkaar bij de taille vast, we kunnen elkaar zelfs omhelzen, hoe dan ook. Ik zal het doen, voor jouw bescherming.“, legde hij doodsbang uit aan de kandidaat.Dit is de eerste keer in meer dan 20 jaar dat ik iets heb gedaan als onderdeel van het avontuur om het team te helpenPerfect, voegde Olivier Mene eraan toe.De gastheer gaf eindelijk de aanzet om Laetitia Milot met hem te trainen voor een uitzonderlijke engelachtige sprong die de geschiedenis in zal gaan. Zonder jou zou ik het niet hebben gedaan (…) Het is een van de sterkste momenten in mijn leven‘, bekende de actrice, haar hoofd nog steeds gedraaid, in de armen van Olivier Maine.Ik zal het waarschijnlijk ook nooit hebben. Dit zijn de emoties!”‘, vertrouwde hij net als zijn partner met tranen in de ogen toe aan de presentator. Een echt geweldig moment op televisie.