Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Arm, Florent Pagny presenteerde zaterdagavond XXL in Châlons-en-Champagne

Arm, Florent Pagny presenteerde zaterdagavond XXL in Châlons-en-Champagne

Getroffen door de herhaling van zijn longkanker, overwoog Florent Bagni enige tijd om een ​​concert dat gepland stond voor zaterdag in Châlons-en-Champagne te annuleren. Uiteindelijk gaf hij alles op het podium. Zoals gewoonlijk.

Volgens de mensen om hem heen wilde Florent Bagni “de geschiedenis respecteren” en hij hield zich uiteindelijk aan zijn belofte, deze zaterdag in Châlons-en-Champagne.

En toch kwamen de dag ervoor onze collega’s uit Saun & Loire-tijdschrift Hij wees erop dat de organisatoren overwogen “het concert dat gepland was voor zaterdagavond in Châlons-en-Champagne te annuleren.” Maar “Florent Bagni verklaarde uiteindelijk dat hij de geschiedenis bijhield.”

Lees ook:
Na aarzeling vanwege een terugkerende kanker, houdt Florent Pagny het gala gepland voor zaterdagavond in Châlons-en-Champagne

Florent Bagni lijdt aan longkanker en zal getroffen worden door zijn heropleving, en volgens sommige bronnen was hij 48 uur vóór het concert in de kliniek. Nadat hij zwak was geworden, hield hij zich eindelijk aan zijn woord en op het podium gaf hij weer alles aan zijn publiek.

volgens krant Al-IttihadHet was een recordmenigte die Florent Bagni zijn 35-jarige carrière met zijn grote hits hoorde ontvouwen, met veel tamtam door een ontstoken publiek.

Na anderhalf uur van de spannende ceremonie bedankte Bagni “energiek alle bezoekers”, getuigde de vakbond. Nadat je alles hebt gegeven. nodig!

READ  Uitgesloten video - Nolwyn Leroy roept: 'We kunnen niet wennen aan de dagelijkse ellende'