Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De gekke jurk van Melanie Thierry op het Deauville Festival

De gekke jurk van Melanie Thierry op het Deauville Festival

Van Guillaume Canet tot Luc Besson, langs Marisa Berenson, Caleb Landry Jones of Julia Four, vele sterren verschenen op zaterdag 2 september op de rode loper van het Amerikaanse filmfestival van Deauville ter gelegenheid van de vertoning van de film “Dogman” . . En Melanie Thierry werd niet buiten beschouwing gelaten.

De voorzitter van de Apocalyps-jury van dit jaar droeg een interessante lange witte jurk. Deze creatie bedekt een cirkel van vlees ter hoogte van het bassin van de actrice en metgezel van zangeres Raphael, elegant afgedekt door een majestueuze zwarte edelsteen.

Wat is het volgende voor deze advertentie?

Zo vrolijk glimlachend liep ze over de rode loper naast haar vriendin Julia Fore en een lid van de festivaljury.

Wat is het volgende voor deze advertentie?

Weinig Amerikaanse sterren

Voormalig model Melanie Thierry werd onthuld door haar rol als Lea in de thriller “Écorchés” uit 2005. Dit jaar vond het Franse publiek haar vooral in “L’Établi” van Matthias Gokalp. Tijdens de Paris Match gaf ze toe dat ze lijdt aan een “bedriegerscomplex”. “Ik schiet mezelf voortdurend in de voet”, zei ze. “Het belastert mij en het put mij uit.”

Voordat ik me kwalificeerde: “In de loop van de tijd ben ik begonnen te kalmeren. Ik probeer mezelf niet voortdurend meer te rechtvaardigen. Ik krijg de indruk dat ik mezelf steeds meer op mijn plaats voel. Het is zeker leeftijdsgebonden, jij Je kunt beter je sneakers dragen op je veertigste dan op je twintigste.”

Wat is het volgende voor deze advertentie?

Dit jaar is het Amerikaanse filmfestival van Deauville getuige van een teruggang, nadat de deelname van Hollywoodsterren werd afgelast vanwege de staking van de scenarioschrijvers. Ook Natalie Portman annuleerde haar bezoek. Er wordt echter verwacht dat het evenement een recordaantal bezoekers zal zien, met een stijging van 20% in de kaartverkoop vergeleken met vorig jaar.