Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarom veroorzaakte de oude telefoon van de premier controverse?

Sommigen, waaronder de huidige minister-president Mark Rutte, hebben een eenvoudigere levensstijl om uit te kiezen. Die laatste heeft geen geavanceerde smartphone, maar een mobiele telefoon van Nokia die hij al bijna tien jaar gebruikt. Het gebruik van deze telefoon door deze politicus heeft de afgelopen tijd echter voor controverse gezorgd.

Een bizarre controverse

Veel mensen zijn op zoek naar de nieuwste smartphone-releases en willen het nieuwste modieuze apparaat. Integendeel, het is compatibel met oudere machines en de prestaties zijn vaak lager Voor oproepen en sms. Hoewel ze naar de achtergrond werden geduwd, De tampons stierven niet En in 2018 vermeldden we zelfs dat de verkoop is gestegen. Ik moet zeggen dat sommige van deze apparaten extreme weerstand hebben. Vergelijkbaar met de beroemde Nokia 3310.

De huidige premier van Nederland, Mark Rutte, wil dicht bij de bevolking staan, fietst vaak en gebruikt vooral een dumpphone: de Nokia Asha 301. Dit is een mobiele telefoon met een kleurenscherm (240×400 pixels). Wiens vaardigheden zeer beperkt zijn?. De 2 megapixel fotosensor, audiospeler, FM-radio en Bluetooth 3.0-connectiviteit kunnen worden genoemd. Zoals de Nederlandse krant uitlegt Huidige hendel In een artikel op 20 mei 2022 zal Nokia Asha 301 vooral zondigen Zijn geheugenstoornis. De premier heeft echter onlangs een echte controverse veroorzaakt over het gebruik van dit apparaat. Maar waarom?

Credits: Grijp YouTube / PhoneArena

Een simpele “foutieve inschatting”

In Nederland, zoals in veel Europese landen, moet de minister-president zijn officiële gesprekken volledig bewaren. Daarom moet alles wat de politicus met zijn Nokia communiceert, worden bewaard. Onlangs luisterde de Bataafse krant de Volskrant echter naar de transcripties van haar gesprekken. Govit-19 Epidemisch Beheer Alleen al in 2020 zijn volgens journalisten veel nieuwsitems verwijderd. Mark Rutte legde uit dat zijn toestel er juist doorheen werd ingezet vanwege te weinig geheugen. De persoon verzekerde dat hij niet van plan was iets te verbergen en dat deze telefoon zijn keuze zou zijn Een eenvoudige ” Fout in oordeel.

READ  Coronavirus: Bewaring in Nederland verlengd tot 9 februari

Ik moet zeggen dat een paar weken voor deze zaak Mark Rutte erbij was Er waren al problemen Met zijn Nokia. Tijdens de reis naar New York kon het apparaat vanwege incompatibiliteit geen verbinding maken met het Amerikaanse telefoonnetwerk. Zijn team heeft een andere smartphone gekocht Bevestig archief van gesprekken,,Maar terug in Nederland zou de minister-president zijn tampon hebben hergebruikt. Vreemd, niet?