Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarom sluiten de kleermakerswinkels van Tutu in Rouen en Barentine hun deuren?

Waarom sluiten de kleermakerswinkels van Tutu in Rouen en Barentine hun deuren?

Zie mijn nieuws

Dit is geen grap… TotoHet is snel voorbij! Het merk, een echt textiel- en kleermakersinstituut in Rouen, zal zijn deuren sluiten na tientallen jaren aanwezigheid in de stad met honderd torens. In grote financiële nood sluit het bedrijf 27 winkels in Frankrijkinclusief de geschiedenis van Avenue Arsins in Rouen en de geschiedenis van de commerciële wijk Barentin, die eind 2021 wordt geopend.

Waarom dit plotselinge einde voor de twee bedrijven in de Seine-Maritime? De administratie heeft contact met ons opgenomen en heeft niet op onze verzoeken gereageerd.

Maar het hoofd van het Toto-winkelnetwerk (ongeveer 50 merken in Frankrijk), Alain Cherqui, legde de reden voor de sluiting uit aan Onze collega’s van Parijs Normandië : “We betalen tussen de 120 en 160 euro per vierkante meter per jaar om onze winkels te huren. In Rouen hebben we 600 vierkante meter (ongeveer 100.000 euro per jaar). De kosten zijn erg hoog Voor onze inkomsten moeten wij sluiten. Deze kosten kunnen wij niet meer betalen. Er zal € 400.000 aan werk nodig zijn om de winkel in Rouen te moderniseren. »

Voorgestelde herindeling

Maar als je van Christelle, winkelmanager in Rouen en al 38 jaar medewerker van Toto, hoort, is het echte probleem “de algehele bedrijfssituatie.” Online winkelsites zullen er niets mee te maken hebben.

Wij zijn niet de eersten die sluiten en zeker niet de laatste.

ChristelleRawan-winkelmanager

De sluiting is duidelijk een “hartzeer” voor de manager. Omdat niet alle winkels gesloten zijn, Herclassificatie Het moet echter wel aan werknemers worden verstrekt. Je moet Normandië nog verlaten (of kunnen) naar een andere winkel.

READ  In de Verenigde Staten werden in het weekend van de nationale feestdag honderden vluchten geannuleerd

Alles moet verdwijnen

Ondertussen, A Geweldige verwijdering Verkrijgbaar sinds 15 mei 2024 in de 27 winkels die getroffen zijn door de sluiting. In Rouen en Barentin, 30% kortingen Op alle aangeboden producten.

Deze totale liquidatie zou uiterlijk tot 15 juli 2024 moeten duren. Maar de twee winkels in Seine-Maritime zouden eerder kunnen sluiten, zodra hun voorraden zijn uitgeput.

Volg al het nieuws uit je favoriete steden en media door je te abonneren op Mon Actu.