Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarom je haar niet in blinde audities zou moeten zien

Onder de nieuwe talenten onthuld in De stem 2023 Deze zaterdag 11 maart, een kleine jongen genaamd Bay. Hij was niet voorbestemd om deel te nemen aan Telecrochet, maar het lot besliste anders.

Vervolg onder deze advertentie

Blinde audities gaan door De stem 2023. Afgelopen week voegden zich nog veel meer talenten bij Zazie, Bigflo, Oli, Vianney en Amel Bent. Onder hen Ludmila – een jonge actrice die toerde met Omar Si Micha, die rechtstreeks uit Guyana kwam en Awan die platen deed voordat ze in de TF1-groep terechtkwam. Zaterdag 11 maart lieten andere deelnemers hun talenten zien aan de coaches. onder hen, doeieen 20-jarige die niet van plan was deel te nemen aan de het geluid. Maar als het lot anders beslist…

eBay had er niet aan moeten deelnemen De stem 2023Erachter te komen waarom

Inderdaad, tijdens de eerste castings om aan deel te nemen het geluidBai zou als muzikant zijn vriend vergezellen Taian. De laatste was bereid alles te doen om hem een ​​kans op de show te geven. Tot slot wilden de die dag aanwezige juryleden tijdens de auditie ook de stem van Pai horen. Zonder het zelfs maar te vermoeden, won hij ook zijn plaats voor seizoen 12. De volgende dag belden ze me dat ze verder wilden met mijonthuld in de ether. Voor zijn vriend van drie jaar is het een echte kans die zich aandient, en ze kan niet gelukkiger zijn. Bay is een zeer getalenteerde jongen die alles zo mooi maaktvertrouw voordat u toevoegt:Ik ben in de wolken dat ik dit avontuur samen kan doen. Van haar kant is Bey ook blij om samen met haar vriend deel te nemen aan de show: “Ik hoop met heel mijn hart dat het haar en mij goed gaat. JIk hoop dat we samen verder kunnen, en nog meer in hetzelfde team.

Vervolg je avontuur De stem 2023

Bey ging eerst voor de jury om te proberen ze omver te werpen. Op het podium bracht hij zijn eigen versie van ik wil van zaz. Als het hem niet lukt om de vier trainers aan zijn zijde te krijgen, mag hij blij en trots zijn om indruk te maken op Bigflo en Ollie. Achter de schermen, dacht TaiyanErg trots“en erg”hij bewoogAan het einde van zijn optreden.We herontdekten het nummer vanuit een ander perspectief. Naast het geluid ben je een echte artiest met voorstellen om te doen. Dat is wat we leuk vinden. ik vond leukBigflo zegt: Een mooi verhaal begint!