Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Thomas Soto legt uit waarom hij werd verwijderd van ‘20.30 uur op zondag’

RTL-gast Thomas Soto werd op zaterdag 11 maart gevraagd naar zijn functie als grappenmaker Laurent Delahus op Weekendnieuws France 2. Tijdens zijn laatste vervanging, die eind februari plaatsvond, heeft hij het blad niet geïntroduceerd Zondag 20.30 uurzoals hij gewoonlijk deed.

Thomas Soto zei zelf verrast te zijn door de beslissing. “Het is al zes jaar zo, de regel is veranderdHij legde uit. Ik begreep niet goed waarom. Het is de beslissing van Laurent, dus ik accepteer het.”hij voegde toe.

De journalist merkte op dat hij deze optie niet erg geschikt vond voor de antenne. Het werd op nogal brute wijze aangekondigd. Hij beschreef Thomas Soto die zei “maak er geen drama van”. volgens hem, Zondag 20.30 uur Nog steeds de “baby” van Laurent Delahus.

“Hij is degene die in het begin tegen me zei: ik wil dat je naar France 2 komt om mijn grappenmaker te zijn om 20.00 uur en 20.30 uur.”herinnerde Thomas Soto zich die bevestigde dat de twee mannen hier opnieuw tussen hen over spraken.

Ik mis het om het niet te doen, zei Thomas Soto. bevestigde dat hij tot het einde van het seizoen de Joker zal blijvenZelfs zonder het tijdschrift te bekijken Zondag 20.30 uur.

De redactie adviseert

Nieuws van de RTL-redactie in je mailbox.

Schrijf je dankzij je RTL-account in voor de RTL-nieuwsbrief en volg dagelijks al het nieuws

READ  Waarom brak Tariq Bodley zijn hart?