Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Amal Bent vindt een vriendje van “La Nouvelle Star”

Screenshot / De stem TF1 Amal Bent was verrast toen hij een van zijn voormalige kameraden van “New Star” tegen het lijf liep tijdens de uitzending op zaterdag 11 maart van het programma “The Voice” op TF1.

Screenshot / De stem TF1

Amal Bent was verrast toen hij een van zijn voormalige kameraden van “New Star” tegen het lijf liep tijdens de uitzending op zaterdag 11 maart van het programma “The Voice” op TF1.

Televisie – een even ontroerende als onverwachte ontmoeting. begin “het geluid” Uitzending op zaterdag 11 maart op TF1, zanger en jurylid Amal Bent was verrast om Charles, een van haar ex-partners, tegen te komen. nieuwe sterde show die haar in 2004 onthulde. Hoewel geen enkel lid van de jury, ook bestaande uit Vianney, Big Flo en Oli’s Zazie, zich omdraaide om hem te kiezen, wilde de zanger praten met Amel Bent – die niet herkende hem – voordat hij het podium verlaat.

Voordat ik vertrek, wil ik graag een paar woorden tegen Amal zeggen, want samen hebben we een geweldig avontuur gedeeld in een onthullingsprogramma over jou. We hebben samen avontuur gemaakt, De speler die als vijfde eindigde in seizoen twee van de nieuwe ster. Editie waar Amal Bent de derde plaats behaalde.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

“We worden oud, jongens. We worden oud.”

Maar wacht, dat ben jij niet… maar wacht, we waren 17… dat kan niet. Maar het is geweldig.” Een zeer verrast meisje antwoordde, voordat ze hem ging begroeten. ” Ik ben zo blij je te zien en feliciteer je met je geweldige carrière.” Hij feliciteerde Charles op zijn beurt, voordat Amal Bent eraan toevoegde: “Kijk, we worden oud, jongens. We worden oud. Ik herinner me je nog goed. Het maakt me zo blij om je te zien. Het is al 19 jaar geleden.”.

Indien niet gekozen, kwam Charles vooral om een ​​liefdesbrief door te geven aan een van zijn zonen die aan een ziekte lijdt ” erg zeldzaam “. Op het podium werd hij vergezeld door zijn vrouw, die aanwezig was om zijn woorden in gebarentaal te vertalen en de kleine Lucien, doof en slechtziend, zijn vader te laten verstaan. De aandacht die de jury en presentator Nikos Aliagas van streek maakte.

READ  Fabian Carat: Schattige foto met haar dochter en Alan (op het eerste gezicht getrouwd), geweldige vader

Zie ook op Huffpost :