Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarom je deze film met François Seville en Anna Girardot niet mag missen

In Deux moi, die vanavond op France 2 wordt uitgezonden, schakelt regisseur Cédric Klapsich François Seville en Anna Girardot in voor een grappige en subtiele stadsfabel. En het mag niet ontbreken.

Met twee ikZijn dertiende speelfilm die in het najaar van 2019 in de bioscoop verscheen, Cedric Clapeche Hij vindt twee acteurs die al zijn gepasseerd voor zijn camera, in wat bindt ons? : Anna Girardot En de François Sevilla (De laatste speelt momenteel in En corps, de nieuwe film van de regisseur spaans hostel). Dit komische drama gaat over Remy en Melanie, twee jonge mannen van in de dertig die in dezelfde wijk in Parijs wonen. Gemiste dates vermenigvuldigen zich op sociale netwerken terwijl hij zijn saaie baantjes leeft en worstelt om iemand te ontmoeten. Twee individuen, twee paden op zoek naar een zielsverwant, twee paden die hen in dezelfde richting leiden…

Links maken in het tijdperk van sociale netwerken

grote auditor van zijn tijd, Cedric Clapeche Hier vindt hij Parijs, zijn geliefde hoofdstad, wiens sfeer en leven hij graag vastlegt in zijn buurten (Iedereen is op zoek naar zijn kat 1996, Parijs Met Romeinse Doris in 2008…). over twee ikEn de Manager Young Peril Ze koos ervoor om haar camera’s op te stellen in het 18e arrondissement, dat zeer representatief is voor sociale en etnische diversiteit,”Parijs is positief, gezinsgerichter en vrediger dan mensen denken“Zoals Cedric Klapish het beschrijft. Dit keer verbeeldt hij de anonieme eenzaamheid van grote steden. Die waar we elkaar ontmoeten zonder elkaar te zien, waar de sociale band meer virtueel dan echt is.”Sociale netwerken zijn de slechtste uitvinding van sociale binding“Hij raakt het krimpende personage dat hij speelt Camille Cotten in de film. Vooraanstaande koplopers, François Seville en Anna Girardot, dragen met hun eindeloze gevoel voor humor en tederheid dit eigenaardige beeld van een flitsende generatie. Maar bovenal is Deux moi een prachtig stadsverhaal dat (nog) in mensen wil geloven. “Ik wil dat mensen deze film kijken en dan naar een winkel of museum gaan om andere ‘echte’ mensen te ontmoeten. ! Ons betoverd door Francois Berliand, ook bekend als “The Other” in de film Shrink. Je zult het begrijpen: Deux moi is een film die onder alle ogen zou moeten zijn!

READ  TPMP: Voormalig Miss France Delphine Weisspizer komt op voor Marine Le Pen