Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Menigten: “Le Canal de Secrets” leider, “The Voice” top FRDA, Le Seduction stabiel.

Op zaterdagavond leidt France 3 de hoorzittingen met de heruitzending van de tv-film “Canal of Secrets”, geregisseerd door Julien Zaidi. Het onderzoek naar het lijk gevonden in Canal du Midi heeft volgens Médiamétrie 3,93 miljoen fans van de thriller in spanning gehouden. Aurélien Wiik en Annelise Hesme trokken de aandacht van 21,3% van de kijkers die vanaf 22:45 naar hun tv keken.
De eerste uitzending van de unit was een hit in februari 2020, met 4,98 miljoen kijkers en een kijkersaandeel van 23,1% onder personen van vier jaar en ouder (4+).

Lees ook

televisie

Presidentieel: nieuwe politieke bijeenkomsten op tv vanaf maandag

Beginnend: Eric Zemmour richtte, boos François Cluzet, Olga van "  koh-lanta "  zijn tas leegmaken

televisie

Beginnend: Eric Zemmour mikte, boze François Cluzet, Olga de …

Drukte op zaterdag: records voor Delormeau, Lemoine en Nikos voor Nagui binnen handbereik, Ruquier ruim miljoen

televisie

Drukte op zaterdag: records voor Delormeau, Lemoine en Nikos voor Nagui in …

TF1 volgt het nummer “The Voice, the Most Beautiful Voice”, geproduceerd door ITV Studios France en gepresenteerd door Nikos Aliagas. Blinde tests tegen Florent Bagni, Amal Bent, Marc Lavoine en Fianyi waren om 22:15 uur teruggekeerd naar 3,82 miljoen zitplaatsen. Het kijkersaandeel is 20,1% voor mensen van vier jaar en ouder en het marktaandeel is 29,5% voor inkoopmanagers onder de 50 (FRDA-50), een zakelijke doelstelling die grotendeels wordt geleid door de keten. Het tweede deel van de blinde tests trok 3,48 miljoen kijkers (24,3% +4 / 33,7% FRDA-50).
Afgelopen zaterdag scoorde “The Voice” voor het record 15e publiek van Frankrijk de laagste score van het seizoen, met 3,88 miljoen volgers (16,5% 4+ / 20,8% FRDA-50).

Stabiele sidaction

France 2 behaalde de derde plaats met “40 years of Celine Dion’s songs”, en Vincent Nicole was de regisseur van de festiviteiten. In de 29e editie van Sidaction werden de grootste titels van Celine Dion door verschillende artiesten vastgelegd. De avond bracht gemiddeld 1,92 miljoen Fransen samen. Zo werden de optredens van de zangers en hun oproep tot donatie gezien door 10,4% van de kijkers. Merk op dat de piektijd op France 2 gisteravond uitzonderlijk om 20:40 begon.
Vorig jaar trok de “Merci Line”-avond van Sidaction, ter ere van de oprichter en vice-president van de Line Renaud Association, 1,97 miljoen kijkers (9,8% 4+).

READ  Alleen op Mars: wie wilde de studio in de plaats van Matt Damon? bioscoop nieuws

M6 staat onderaan het podium met de Amerikaanse serie “MacGyver”, met Lucas Till in de titelrol. De finale van seizoen 4 en de lancering van seizoen 5 lokten 1,33 miljoen fans van Secret Agent Wise tegen de eerste twee niet-uitgebrachte van de avond, dat waren er drie. Het kijkersaandeel is 7,3% voor het grote publiek en 11,8% voor de vrouwelijke commerciële doelgroep.
“MacGyver” kon vorige week rekenen op 1,14 miljoen fans om de jaren ’80-serie nieuw leven in te blazen (5,0% 4+/7,5% FRDA-50).

Wat de andere zenders betreft, werd France 5 gedomineerd door een niet-gepubliceerd nummer van het ontsnappingsmagazine “Echappées belles”. Chef Anto Cocagne gaat samen met 866.000 reizigers op pad om de kunst van de martini-gastronomie te ontdekken. Dit geeft het blad een kijkcijfers van 4,6%.
De vorige telling had 888.000 mensen verzameld voor de reis van Jerome Biturin naar het eiland Cuba (3,8% 4+).