Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

The Voice – “Ondraaglijk” “Wat een watermeloen” “Zo beschamend dat ik van kanaal veranderde” “De man brengt schaamte te schande”: Kandidaat veroorzaakt ongemak tijdens blinde audities

Zwavelfilter in The Voice. Op zaterdag 26 maart 2022 verscheen Stephen de Tordeau in een blinde test voor de coaches van de show. Provocerend ging hij zelfs zo ver dat hij zijn microfoon op de grond gooide en de meest venijnige grap durfde te vertellen… een show die de netizens helemaal niet beviel… die Vianney niet kon overtuigen.

Schermopname TF1 Live / The Voice

De blinde test van gisteravond bij The Voice op zaterdag 26 maart 2022. Hoewel hun teams op het punt stonden zich te vormen, waren de coaches van het seizoen vastbesloten om geen extra talent te missen. Van koploper Amal Bent brak de regels van de show door verliefd te worden op David, een zanger die bij speciale gelegenheden werkt. En terwijl velen zijn geweldige stem prezen op Twitter, vonden sommigen dat de kandidaat een beetje fatsoen miste: na zijn optreden wisselden de coaches zoals gewoonlijk een beetje met hem. David nam het heft in eigen handen. Omdat hij zijn exacte leeftijd niet wilde specificeren: “Ik ben dertig jaar oud en nog een beetje”, aarzelde de zanger, die zeker zijn talent ten volle wilde laten zien, niet om Caruso ongevraagd te zingen.

Maar hij is niet degene wiens ego netizens heeft geschokt. Na Velour, de 21-jarige Parijzenaar die Marc Lavoine en Florent Bagni wist te boeien met haar cover van You Will Forget Me van LaRusso met pianostem, verscheen Stephen de Tordeau op het podium. Zanger, komiek en petanquefan, de jaren ’30 namen Ccome As You van Kurt Cobain, met een schorre stem en rockster-houding ter ondersteuning. De kandidaat gaf alles op het podium en gooide zelfs zijn microfoon weg aan het einde van zijn show, een gebaar dat Amal Bent en de kijkers duidelijk niet tevreden stelde. Voor velen overschreed Stephen de Tordeau de grens van gebrek aan respect. En het waren niet zijn gewaagde uitstapjes tijdens het ondervragen van coaches die zijn zaak beslechtten.

READ  “Facing Baba”: Islam en pensioenen.. Hevige debatten tussen Zemmour en Mlenchon in Hanoona.. Wat herinneren we ons nog?

Met zijn humoristische stijl riep de kandidaat eerst “Hallo Baltard”, een verwijzing naar La Nouvelle Star, die op het moment van filmen in Baltard’s Pavillon was. Hij stelde zichzelf voor als ‘de jongen uit de jaren 90’ toen coaches hem naar zijn leeftijd vroegen, en vertelde toen dat hij om een ​​verbazingwekkende reden in de medische wereld had gestudeerd: ‘Er waren allemaal problemen met de prothetische borsten, de borsten barsten, dus ik zei tegen mezelf dat er is werk.” Niet langer een provocatie, hij zei: “Ik koos Louis Bertignac”, een voormalig jurylid, op het moment van zijn keuze. Ten slotte zal het Marc Lavoine zijn die vereerd zal zijn, of niet, om dit zwavelhoudende karakter in zijn team te rekenen. Metgezel Vianney, hij had er duidelijk geen spijt van dat hij niet werd omgedraaid. “Ik kan zijn karakter niet geloven”, gaf hij zelfs toe toen Stephen de Tordeau backstage ging. Twitter is het volledig met hem eens… Voor hen doet de kandidaat, ondanks zijn onmiskenbare talent, veel.

VIDEO: Vianney herformuleert ’te pretentieus’, ‘egoïstisch’, ‘ondraaglijk’ en ‘heeft een Polar’ filter: Web juicht hem toe