Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – Voorspel de PRIX GENERAL DE ROUGEMONT op 27 maart 2022

Diagnostiek Canalturf.com


foto van Francois Nicole

Quinté + op zondag in Auteuil met een handicap op rosterniveau (ref + 8.5), meer dan 3.600 meter, voor alle 4-jarige Colts en Fillies die sinds 1 januari vorig jaar racen. Het terrein werd door France Galop zeer glad verklaard (4,0). Marie CostalaGepresenteerd door Francois Nicole (onze foto), een potentiële winnaar.

9 Marie Costala : Na twee indrukwekkende optredens deze winter op de Paw horden, eindigde hij op 6 maart als tweede op de baan die ons interesseert, waarmee hij zijn eerste handicap markeert. Dit is van bewoners Francois Nicole Het verdient brede lof.

5 TEMPO DU MATHAN : Op 6 maart faalde hij in de eerder genoemde handicap die als referentie kan dienen met zijn hoofd in de eerste runner-up, en toonde hij zich moedig. Dit is de normale zoon van Martinalin, trainend in een vormArnaud Chaille-Chailleis ook een prioriteitskeuze.

2 Hoop is compleet : in de hoofdvlucht van 6 maart, waarin hij favoriet was; Hij viel op de laatste hindernis toen hij vijfde was. Hij speelde afgelopen herfst in twee grote handicaps op de Auteuil Hurdles. Dit is weer een zeer goede kans.

1 Meneer Vision : Vierde in de lijst van 7 september in deze cyclus, deze andere bewoner Francois Nicole Hij maakte een zegevierende comeback op 5 maart bij de horden van Angers. Zijn middelen zijn onbetwistbaar. Kijk uit voor het ondanks zijn hogere gewicht van 70 kg.

6 IBAN KASTEEL : De netto winnaar op 21 februari bij de Angers horden, meer dan 3.400 m in het veld, toonde duidelijke vooruitgang, toen hij pas aan zijn derde openbare optreden was. Bij 59 van de waarde voor de eerste obstructie, is het wenselijk om er voorzichtig mee te zijn.

READ  Karen Galley, rampzalige ontdekkingen

8 IRATZEDERREA Ze is van beroep en rekent op enkele goede resultaten op de horden op de renbanen van Compiègne en Fontainebleau. Ze speelde ook de Auteuil. Dit is van bewoners Jehan Bertrand de Balanda Hij is een goede underdog.

12 Zeno : vierde achter Iratzederrea Op 17 februari in klasse 2 over de borstweringen bij Fontainebleau, daarna op de tweede plaats in claim over de torenspits op 28 februari over de torenspits bij Auteuil, mag haar nominatie in Quinté+ niet worden verwaarloosd.

3 ALCE : Ze doet al haar boodschappen. Het werd ook bevestigd in Handicaps en On Obstacles in Auteuil. Met 59,5 van de waarde heeft het geen marge, maar voor een kleine plaats is het verre van onmogelijk.

Als het niet start : 4 prins van verf


Kiezen voor Nicolas Laboras

Gebaseerd op
9 Marie Costala
5 Mathan Tempu
Regelmatige kansen
2 Hoop is vol
1 Meneer Vision
6 IBAN ROQUE
buiten
8 Iratzedrera
12 decoratie
3 ALCE

Prognose Samenvatting:

favoriet
9 – Marie Costala

een klap voor het hart
2 – volle hoop

gek moment
12 – Zenwa

ZEturf.fr weersvoorspellingZEturf.fr weersvoorspelling


Marie Costala is in volle gang!

het is tijd voor Ze5 .gebeurtenis, betwistte een aanzienlijke handicap gedurende vier jaar. De reeks van 6 maart lijkt solide te zijn, omdat we allereerst veel van onze favoriete items voor de dag hebben gevonden Marie Costala, die lang vals speelde om succes te behalen voordat hij op een gegeven moment werd geslagen. Ze is nog maagd, mist nog wat ervaring maar heeft de middelen om een ​​vlucht van deze aard te winnen.
Het gevaar kan komen van “chaillé-chaillé” met Mathan tempomet prijzenswaardige consistentie sinds zijn debuut in competitie en ook zeer aantrekkelijk in de referentieraceHoopvol heeft, die ten tijde van haar laatste ondergang nog steeds vocht voor plaatsen. Nadat we gewend zijn geraakt aan de handicaps, moet je ze met vertrouwen terugbrengen naar de goede plaatsen. Let ook op Alice, Klopt laatst goed maar zal het zeker pinnen op dit leuke uitje tijdens ons tweede uitje in Pau, Agile van Logis Haar eerste stappen in Auteuil bevestigde ze niet maar het paard van Daniela Meli is vooral niet zonder middelen en wantrouwen. Vergeet niet te hebben Meneer Vision, dat zojuist zijn selectie van prijzen op het circuit van Angers heeft geopend. In deze prestatie heeft hij zeker een goede kans om te spelen, maar wordt beïnvloed door zijn eerste handicap, misschien te veel. Tenslotte, prins verf En de dure liefde Er zou absoluut geen manoeuvreerruimte zijn in het licht van een dergelijke oppositie, maar misschien zou het het beste zijn in het geval van een mislukking.

READ  Live - Prince Philip: Volg de begrafenis van de echtgenoot van koningin Elizabeth II

Kiezen voor ZEturf.fr

nummer. een paard jockey
9 Marie Costala Zuliani A.
5 Mathan Tempu LEMAGNEN T.
2 Hoop is vol Duburg geb.
3 ALCE DESOUTTER MISS N.
7 nectar logis LEFEBVRE Dhr. C.
1 Meneer Vision Zuliani L.
4 prins van verf Boren T.
11 liefste schat Andréux T.

druk op selectie

Elke dag nodigt Canalturf je uit om advies te geven Quinte Race +En de Lijst van de tien paarden geselecteerd door de hoofdpers voor paardenpers (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. een paard jockey
5 Mathan Tempu LEMAGNEN T.
9 Marie Costala Zuliani A.
2 Hoop is vol Duburg geb.
1 Meneer Vision Zuliani L.
3 ALCE DESOUTTER MISS N.
4 prins van verf Boren T.
6 IBAN ROQUE zalm d.
13 Ideal du Chent Philipbrons.
14 Chateau Yoghurt JB Britton
12 decoratie Obeda d.