Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Hij verschrompelt van Olivier Veran” Wie is Adrien Quatennens, de nieuwe lieveling op Twitter sinds zijn verhitte France 2-debat met de minister van Volksgezondheid?

Vanaf het allereerste begin waarschuwden Léa Salameh en Laurent Roquier trouwe kijkers van het programma “We Live” van France 2. De presentatoren van de al beroemde toespraak waarschuwden dat de avond zou worden “privaat”.

Ze heeft al haar beloften waargemaakt! Ook het rebelse parlementslid Adrien Quatennens maakt zich druk sinds hij in de show verscheen.

Hij was uitgenodigd, net als de woordvoerder van de National Rally, Julian Sanchez, om te praten met Olivier Veran, de minister van Volksgezondheid die duidelijk de herverkiezing van Emmanuel Macron steunt.

Adrien Quatennens slaagde erin om aan het einde van het campagnetraject een populaire figuur te worden door hem te ondervragen, of beter gezegd door hen te vragen om een ​​verslag van McKinseys dossier.

“Het probleem is niet dat McKinsey een particulier bedrijf is, het zijn de bedragen die onder het voorzitterschap van Emmanuel Macron aan deze particuliere adviesbureaus zijn toegewezen”Ontsloeg het opstandige parlementslid Olivier Veran. Opvolgen: “De staat betaalde 558.900 euro aan consulting in Boston voor het organiseren van een conferentie van staatsmanagers die nooit heeft plaatsgevonden. Een ander voorbeeld: McKinsey kreeg 496.000 euro voor een prognose voor het beroep van leraar, die niets opleverde. Ten slotte gaven we 4 miljoen euro aan McKinsey aan het beheer aanpassen aan de daling van de APL.

Op Twitter feliciteren veel internetgebruikers de goede vriend van Jean-Luc Mélenchon en velen bevestigen dat “verdord” meerderheid vertegenwoordiger.

Wie is Adrien Quatennens?

Op 31-jarige leeftijd steunde hij in 2008 openlijk Jean-Luc Melenchon en voegde zich in 2013 bij hem in de Linkse Partij (PG). Twee jaar later trad hij toe tot zijn Nationale Vergadering. Oorspronkelijk afkomstig uit Noord-Frankrijk, voerde hij campagne voor de kandidatuur van Mélenchon bij de presidentsverkiezingen van 2012, en vervolgens opnieuw in 2017, onder La France insoumise. Hij is ook de secretaris van de PG du Nord, gevestigd in Lille, samen met Ugo Bernalicis.

READ  Natalie Marcay reageert en breekt de snelle Genevieve de Fontaine!

Bekijk ook: Toen Cyril Hanoun Marine Le Pen belde, live uitgezonden vanuit “TPMP”!

Bewerken