Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Penelope Cruz op de arm van Javier Bardem, Kourtney Kardashian kust Travis Parker vraatzuchtig bij de Oscars

Dit is zonder twijfel het meest verwachte feest van dit jaar. Op zondag 27 maart 2022 eindigde de week met veel tamtam toen de 94e Academy Awards plaatsvonden vanuit het Dolby Theatre op Hollywood Boulevard in Los Angeles. Het is niet verwonderlijk dat de hele planeet op zoek was naar de grote winnaars, een maand nadat de American Academy of Motion Picture Arts and Sciences de nominaties bekendmaakte. Actrices, acteurs, regisseurs, regisseurs… Iedereen die direct of indirect betrokken is geweest bij de wondere wereld van de zevende kunst is er geweest.

De Oscars is een geweldige kans om het grote scherm te vieren, maar het brengt ook een dosis stress met zich mee, vooral voor de genomineerden. Daarom kwam de overgrote meerderheid vergezeld van hun betere helft. De rode loper, die bij de ingang van het Dolby Theater was geïnstalleerd, werd gelopen door Benedict Cumberbatch, zijn vrouw Sophie Hunter, Maggie Gyllenhaal en haar man Peter Sarsgaard, Penelope Cruz En Javier Bardem, Kourtney Kardashian, Travis Parker, Olivia Colman, haar man Ed Sinclair, Will Smith, Jada Pinkett Smith – voordat hij Chris Rock sloeg – en Rachel Ziegler en haar vriend Josh Andrés Rivera of zelfs Ashton Kutcher en Mila Kunis.

Ook aanwezig: Jamie Dornan en zijn vrouw Amelia Warner, Nicole Kidman, Keith Urban, Zach Palin, Kate Sussman, Riz Ahmed, zijn vrouw Fatima Farhan Mirza, Samuel L Jackson, zijn vrouw Latania Richardson, Danielle Kim en zijn vrouw Mia Kim Wiki , Denzel Washington en zijn vrouw Paulita, Ann Mangeni, Mark Mangin, Serena Williams, haar man Alexis O’Hanyan en Alexis O’Hanyan Dunst, Jesse Plemons, Jesica Chastain, haar man Gian Luca Passi de Preposolo, Denis Villeneuve en zijn vrouw Tania Lapointe, Josh Brolin, Catherine Boyd Brolin, evenals Kenneth Branagh en Lindsey Bronnock.

READ  Celine Dion opnieuw genoodzaakt concerten af ​​te gelasten vanwege gezondheidsredenen

Winnaars Oscars 2022

Oscar voor beste speelfilm: Coda, Lesian Heder

Oscar voor beste regisseur: Jane Campion, hond sterkte

Oscar voor Beste Actrice: Jessica Chastain, In de ogen van Tami Fay

Oscar voor Beste Acteur: Will Smith, Williams-methode:

Oscar voor Beste Internationale Film: Drive My Car, geregisseerd door Ryūsuke Hamaguchi

Oscar voor beste vrouwelijke bijrol: Ariana Debus, West Side Story

Oscar voor Beste Mannelijke Bijrol: Troy Kotsur, IN kuda

Oscar voor beste animatiefilm: Incanto, de geweldige familie Madrigal

Oscar voor beste documentaire: zomer van de ziel

Oscar voor Beste Originele Scenario: BelfastGeschreven door Kenneth Branagh

Oscar voor beste bewerkte scenario: Coda, Lesian Heder