Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Alice Detollenaere laat het allemaal zien: haar geweldige videogetuigenis nadat haar borstimplantaten waren verwijderd

Alice Detollenaere laat het allemaal zien: haar geweldige videogetuigenis nadat haar borstimplantaten waren verwijderd

Op zondag 27 maart onthulde Alice Detolinaire een ontroerende video van het preventief verwijderen van haar tweede borst. Ze somt elk detail op en geeft het weer, in de hoop vragen te beantwoorden die haar vaak worden gesteld.

Alice Detolinaire wilde geen taboe maken op haar borstkanker. Ze was 32 jaar oud toen ze de diagnose kreeg. Op 8 januari 2020 onthulde ze via haar Instagram-account dat ze de eigenaar is “zieke borst.maar het was Slechts één stap in een lange strijd. De lieverd van Camille Lacour is altijd heel transparant geweest in deze test. Een manier om het bewustzijn te vergroten en misschien vrouwen gerust te stellen die dezelfde tragedie doormaken. Behalve dat er nog een probleem is om te overwegen: zijn kanker is genetisch bepaald. Haar moeder en tante hebben er een voor haar. Alice Detollenaere draagt ​​het CHEK2-gen, wat het risico op herhaling verhoogt. “Ik stelde mezelf de vraag wat ik wil gaan doen: Wil ik mijn tweede borst houden? Wil ik het proces opnieuw doorlopen, wat geen sinecure is? We komen nog steeds om een ​​gezond deel van het lichaam te verwijderen en lijden. Het is waar dat we onszelf wijsmaken dat het belachelijk is, want dat is het ook Weken van pijn, maanden van revalidatie‘, zei ze in een lange video die op zondag 27 maart op haar Instagram-account werd geplaatst.

Na overleg met zijn chirurg en zijn metgezel, kwamen ze tot de conclusie dat “Het is beter om geopereerd te worden als u gezond bent dan op de dag dat de ziekte terugkeert‘, zegt Alice Detolinaire.Ik heb het daar neergezet. Voor degenen die denken dat profylactische ablatie onoverkomelijk is. Voor wie informatie nodig heeft. Voor degenen die bang zijn. En voor degenen onder jullie die hetzelfde meemaken, ik heb geen tijd om op alle berichten te reageren, dus kwam ik op het idee om deze getuigenis te fotograferen, zodat je een aantal van je antwoorden kunt vinden.Van pre-operatief tot haar dagelijks leven met Camille Lacour en hun baby Marius, nu 10 maanden oud, inclusief het klaarmaken van haar tas voor ziekenhuisopname – met de goed verzorgde haar tabletten, legt ze uit in het bijschrift. De keel emulgeren omdat “Toen ik hoestte, werden de snaren van de operatie en de keizersnede zo strak dat ik flauwviel.Vooral in de postoperatieve periode.

READ  Brigitte Macron: Heb je je toevlucht genomen tot plastische chirurgie?

Kneuzingen, afvoeren, verband… Alice Detolinaire legt het allemaal vast

Op 29 februari ging de moeder van Jazz naar een Curie Institute om de procedure te ondergaan. Ze heeft de reis alleen gemaakt. Marius was ziek dus ze wilde hem niet vroeg wakker maken en had liever dat hij bij zijn vader bleef. “Daarna had het geen zin meer om elkaar te ontmoeten. Ik kom het liefst alleen. Normaal zie ik Camille vanavond en Marius morgen dus het is goed‘, zegt ze voor haar telefoon. We vonden haar na vijf uur bij haar Twee drains en verband rond de borst. “Het moet heel compact zijn. zoveel als ik kan. Ik kreeg te horen dat ik ze vanavond misschien af ​​kan doen. Het zou goed zijn, want ik kan niet ademen“De tweede dag is het verwijderen van het compressieverband. Dan verschijnen de hematomen zoals ze verschijnen”, geeft ze toe.Het zijn niet de borsten, het is echt de hygiëne die pijn doet‘, betreurt ze. Toch is Alice Detolinaire opgetogen: het is ook de dag om naar huis te gaan. Dan brengt de sublieme jonge vrouw haar nieuws twee weken na haar borstamputatie.Het gaat veel beter‘, verklaart de hoofdbelanghebbende, alvorens in detail te vermelden:Ik heb de beweging van mijn lichaam en armen herwonnen, dus ze zijn geweldig. Ik ga weer aan het werk. Bijna alles op het niveau van de hematomen is verdwenen en de normale curve begint te verschijnen“. Invloedrijke maar nuttige video.

READ  "The Voice": Florent Bagni verschijnt voor het eerst zonder haar sinds bekend werd dat hij kanker had

widget downloaden

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen