Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De grootmoeder van Helena Nogueira: waarom ze haar privéleven niet meer wil publiceren

De grootmoeder van Helena Nogueira: waarom ze haar privéleven niet meer wil publiceren

Het werkt weer Helena Nogueira In 2022. Leo’s halfzus keert terug naar TF1-scherm in klimeen serie die vanaf maandag 28 maart 2022 wordt uitgezonden. Ze is ook een van de personages in de roman alternatief, gedragen door JoeyStarr. Helena Nogueira gedijt op deze carrière en lacht naar haar 52-jarige, die niet minder corrupt is in de privésector. In januari 2021 nam ze haar Instagram-account over om aan veel van haar fans te laten zien dat ze oma was geworden. Een post die veel gepraat opriep omdat sommigen – om een ​​goede reden – het vaderschap van zijn zoon Tunil Dirar in verband brachten met het moederschap van Shi, die op dezelfde dag moeder werd van een kleine jongen genaamd Tahoma. Dus ik heb alles stap weggelaten. in pagina’s Entertainment-tvHelena Nogueira gaf toe dat ze haar privéleven niet langer wilde delen:Als je begint, praat je graag over jezelf en realiseer je je niet welke impact dit heeft op degenen die dicht bij je staan. Maar naarmate je ouder wordt, realiseer je je dat alle dingen die je zegt zich op een dag tegen je zullen keren.“.

Het lijdt geen twijfel dat deze kippenmoeder haar familie pijn heeft gedaan voor een paar woorden die ze op sociale netwerken liet vallen: “Vooral omdat in onze tijd alles op internet wordt opgegeten, in tegenstelling tot in de jaren 80 toen een zin werd gemaakt in Thierry Ardisson toen je veel dronken werd en je niet vermoordde op sociale netwerken. Dus ik wil niet meer verspreiden. “

READ  Johnny Hallyday en Natalie Bay: triest lot van hun huis in Cruz, 'te zwaar om te dragen'

naar mij huidige vrouw, Helena Nogueira legde eerder uit waarom het bericht over de komst van haar kleinzoon in haar leven is verwijderd: “Als ik het uitdeed, was dat omdat ik me plotseling realiseerde dat ik het mis had. Als we over onszelf praten, zijn er veel mensen bij betrokken die niet per se willen dat we over hen praten. Dus het heeft me veel geleerd. Mijn zoon zal erbij betrokken worden, mensen zullen zoeken… Dan de arme kerel, ik zal hem met rust laten. Hij is een 30-jarige man en hij wil niet dat zijn moeder voor hem spreekt. Het is stom, dus ik stopDe jonge grootmoeder heeft duidelijk haar lesje geleerd.