Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Evelyn Dahliat Samia, 73, zonder dieet of lichaamsbeweging: onthult haar geheimen

Evelyn Dahliat Samia, 73, zonder dieet of lichaamsbeweging: onthult haar geheimen

Al iets meer dan dertig jaar, Evelyn Deliat Op onze antennes wordt over regen en mooi weer gesproken. De lang dienende persoon met Jean-Pierre Bernaut op TF1 en die vandaag rouwt om zijn verdwijning, is een sleutelfiguur geworden in de audiovisuele scene. Naast haar uitgesproken persoonlijkheid onderscheidt ze zich als een symbool van elegantie en stijl en vertoont ze een prachtig silhouet. Haar zeer elegante look is nog indrukwekkender aangezien Evelyn Dahliat binnenkort haar 74e verjaardag viert, op 19 april 2022.

Je zou dan kunnen denken dat de weervoorloper zichzelf de middelen geeft om fit te blijven, maar… zo is het niet! “Is het waar dat Veel mensen denken dat ik de hele dag sport, maar helemaal niet. Aan de andere kant loop ik veel. Ik loop ook de hele tijd door de vijf verdiepingen van mijn huis. Bovendien is het grappig, als ik mensen in mijn gebouw tegenkom, zeggen ze altijd tegen me: “Is de lift kapot?”‘, vastgelegd tijdens een interview met Grote tv-kanalen Geplaatst op 28 maart 2022.

Geen lichaamsbeweging en ook geen dieet! Evelyn Deliat heeft inderdaad een kans om zichzelf alles te ontzeggen, terwijl ze het eten schoon houdt “zeer evenwichtig“.”Maar dit is voor de smaak. Ik hou van vis, groenten en fruit. maïs Ik eet ook chocola, en in de kantine eet ik altijd twee soorten snoepWie amuseert degene die ons bedient?“Dus een beroemde blondine kan opscheppen dat ze gewoon verwend is door de natuur”, vervolgt ze.Er is veel genetica: mijn moeder was in orde. En de Ik heb nog nooit plastische chirurgie gehad. Ik ben “in my juice” zoals antiekhandelaren zeggen‘, bevestigde ze.

READ  Het supermodel uit de jaren 90 is sexyer dan ooit in een schede, off-the-shoulder jurk op de Saint Laurent-show!

Evelyn Deliat heeft een even goede lichaamsbouw in haar hoofd. Daarom is ze op haar zeventigste nog steeds niet van plan om zich terug te trekken uit de lucht. “Ik hou van wat ik doe. Mijn positieve manier van leven is door te blijven werken. En ik voel me uit de pas, omdat ik niet mijn leeftijd voel. Ik voel me net zo sterk als tien, twintig, dertig jaar geleden‘, concludeerde ze.