Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Very Weak Phil Collins: Afscheid en ontroerende woorden van zijn dochter Lily Collins

Very Weak Phil Collins: Afscheid en ontroerende woorden van zijn dochter Lily Collins

Verteerd door gevoelens was Lily Collins niet de enige die wilde dat het Genesis-avontuur zou doorgaan:Er werd veel liefde gegeven op dat podium en veel liefde van het publiek dat niet wilde dat het zou eindigen. Dank aan Genesis voor alle herinneringen, bedankt papa dat hij zo’n inspiratie voor me was en dankzij Nick Collins [qui accompagné leur père à la batterie tout au long de la tournée, NDLR] Om mij de meest trotse van alle zussen te makenDe post, die werd geprezen door vele persoonlijkheden en een menigte fans, zowel gealarmeerde als bezorgde fans, sommigen waren zelfs bang dat het volgende nieuws dat ze zouden krijgen van Phil Collins het ergste zou zijn…

De gezondheid van Phil Collins gaat achteruit. Jarenlang kon de 71-jarige zanger, die een beest van het podium was, zittend optredens niet meer garanderen. Het feit dat hij met een stok door de straten liep, maakte de angst van iedereen alleen maar groter. Totdat de geïnteresseerde aan het woord komt in een interview met het programma BBC-ontbijt afgelopen september…

Toen bevestigde hij dathoud een stok vast“Drummen, een van zijn favoriete hobby’s, was onmogelijk:”Ik zou wel willen, maar ik kan nauwelijks een stok in mijn hand houden. Ik heb wat fysieke problemen, wat erg frustrerend is. Ik vind het heerlijk om met mijn zoon op het podium te kunnen spelen. Ik weet niet of ik nog wel de weg op wil“.