Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – DU TROT Grand National Movement Prognose voor 30 maart 2022

Quinté PMU – DU TROT Grand National Movement Prognose voor 30 maart 2022

Diagnostiek Canalturf.com


Foto van Evariste Du Bourg Aankomst Quinté PMU PRIX DE SOULAC Hippodrome de VINCENNES 03/11/2021

Ga naar het zuidoosten en specifiek naar het racecircuit van Salon-de-Provence voor de tweede etappe van de Grand National du Trot, deze woensdag. Hoewel ze op afstand optreden, Evariste de Burgh (foto) en Koester Eden Ze hebben de middelen om het leeuwendeel af te trekken.

14 Evariste de Bourg : zijn muziek voor hem. Tijdens zijn laatste 22 openbare optredens had hij zestien successen en vier tweede plaatsen. Het behaalde ook twee overwinningen in vele zeestraten en de enige afdaling op de voorgestelde koers was succesvol. gedwongen het te geloven.

13 Basiq Aden : Er is geen gebrek aan referenties in toernooien als deze, met een overwinning en drie plaatsen in zeven opeenvolgende races. Recente Cagnes-sur-Mer winnaar en rechtshandige viervoudige winnaar en optreden op blote voeten, het zou niet ver van de waarheid moeten zijn.

16 Django de Bocage : Begin deze maand, in Amiens, in de eerste etappe van dit circuit, waar hij al het parcours moet afleggen, pakte hij een mooie tweede plaats, en dit is ongeveer 70/1. Hij domineerde vandaag ook drie van zijn concurrenten. Het moeilijkste deel moet hier nog worden gedaan, namelijk bevestigen…

4 Louis Burgoyne’s Cryo : Op tienjarige leeftijd nog slim. Bewijs: hij scoorde zeven podiumplaatsen tijdens zijn laatste acht openbare shows. Nadat hij zojuist zijn goede vorm in Agen heeft bewezen en zijn efficiëntie aan de rechterkant heeft hij een geweldige kans.

12 Goddelijke Munsio : Toegegeven, in zo’n samenleving heeft ze geen speelruimte meer. Zijn recente uitstapjes getuigen echter van een goede vorm. Bovendien is het goed gelegen aan de rand van het resort en zou het profiteren van de zeer enthousiaste leiding van Alexandre Abrevard. wij reserveren.

READ  Video. Katherine Ringer zakt in elkaar op het podium tijdens een concert in Luik

9 De magie van vakantie : Hij liep beter dan wat hij aangaf was de zevende plaats die hij behaalde in de eerste etappe van deze GNT, aan het begin van de maand in Amiens. Hij maakte die dag eigenlijk een fout bij de start voordat hij een prima finish maakte. Hier is een mogelijke probleemoplosser.

3 Eden Julie : twee keer gelopen op deze baan. Resultaat: overwinning en derde plaats op het voorgestelde parcours. De autocratische winnaar, in februari in Lyon La Suie, de goede rechtshandige, goedgeklede en blootsvoets op handen en voeten, kon worstelen met de oude naam.

5 wortelen express : Hoewel hij er sinds begin oktober niet in is geslaagd om als winnaar te eindigen, getuigt zijn recente vierde plaats in Marseille Borelli van een goede score in zijn conditie. Een benadrukkend touw aan de rechterkant en in de banen is niet te onderschatten.

In het geval van geen vijandigheid: 6 DAGEN BELLOUET

speel het 14- Evariste de Burgh In het spel Eenvoudig aan PMU.fr


Stephen Davy’s keuze

Gebaseerd op
14 Evariste de Burgh
13 Koester Eden
Regelmatige kansen
16 Django de Bocage
4 CRIS LUIS PORSGUEN
12 Goddelijke Monceau
buiten
9 charmant feestelijk
3 Eden Julie
5 Gears Express

Prognose Samenvatting:

favoriet
14- Evariste de Burgh

een klap voor het hart
13- Eden Baskisch

gek moment
4 – CRIS LUIS PORSGUEN

ZEturf.fr weersvoorspellingZEturf.fr weersvoorspelling


Evariste de Bor: De allure van racen!

De laatste seconde aan de kant van Cagnes-sur-Mer, Evariste de Bor Eerder bleef het in zeven opeenvolgende successen. Voorbereid door deze prachtige ontmoeting Jean-Marie Robow, lijkt deze 8-jarige rijdend onder de kleuren van Pierre Pilarski in staat terug te keren naar succes ter gelegenheid van deze tweede etappe van de Grand National du Trot Paris- Turf, een testondersteuning ZE5-Evènement, de always-on speculatiegame van ZeTurf. Als hij de koppositie moet passeren, is dat een zoon Jasmijn Flora Hij zal zijn partner Steve Stefano voor het eerst een dergelijk evenement laten winnen.
De oppositie moet echter niet worden onderschat Eden Baskischdat nog steeds een hit is in de buurt van Cagnes-Sur-Mer en nog nooit in zes ronden heeft teleurgesteld zonder zijn ijzers, koekoeksmelk Een geweldige terminator die door zijn entourage zeer zorgvuldig is voorbereid op deze ontmoeting, maar ook charmant feestelijkna een fantastische comeback in de buurt van Amiens, konden hun namen ook op de lijst van winnaars van dit evenement worden geplaatst. Fragonard Del Veel beter dan zijn laatste uitstapjes aangeven, en nu hij zijn frisheid heeft herwonnen in het licht van deze race, kan hij een slag toebrengen; Pas op voor het! Chris Louis Borsgen Een 10-jarige ontwikkelt zich op de top van zijn kunnen, goddelijke munsu Wie doet al zijn boodschappen en? Eden Joliezal ijverig proberen de verslagen van deze interessante mooie gebeurtenis te ontcijferen.

READ  Ontdek welke acteur uit de populaire "Les Tuche"-saga zich zal voegen bij de cast van "Dancing with the Stars"-genomineerden dit seizoen, dat nu bijna voltooid is! video-

Kiezen voor ZEturf.fr

nummer. een paard Bestuurder
14 Evariste de Burgh Stefano S.
13 Koester Eden inch zn.
11 CAMPIONE MIO Broussard d.
9 charmant feestelijk Terry C.
7 FRAGONARD DELO Libanon K.
4 CRIS LUIS PORSGUEN CLAZIER F.
12 Goddelijke Monceau Abrevard A.
3 Eden Julie GAUVIN JP

druk op selectie

Elke dag nodigt Canalturf je uit om advies te geven Quinte Race +En de Lijst van de tien paarden geselecteerd door de hoofdpers voor paardenpers (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. een paard Bestuurder
14 Evariste de Burgh Stefano S.
12 Goddelijke Monceau Abrevard A.
13 Koester Eden inch zn.
4 CRIS LUIS PORSGUEN CLAZIER F.
16 Django de Bocage Beckert d.
5 Gears Express VERCRUYSSE P.
15e gekraakt geld Viron c.
3 Eden Julie GAUVIN JP
6 Dag van de piloot Sorel C.
7 FRAGONARD DELO Libanon K.