Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarom foto’s van Emmanuel Macron feesten in het Elysee-paleis met tientallen mensen die netizens van streek maken die vinden dat de president “boven de regels staat die hij oplegt” – VIDEO

Het is een video die er schattig uitziet en 48 uur op sociale netwerken circuleert, maar sommige internetters irriteert het. We zien de president van de republiek in de Elysee met tientallen mensen feestvieren na de voetbalwedstrijd, met de “Variétés Club de France” ten gunste van de Hospital Foundation, onder leiding van Brigitte Macron.

De president van de Republiek speelde 76 minuten op de rechteras van de middenvelder. Voor 3.000 mensen in het Léo Lagrange-stadion in Poissy, scoorde het team waarin het staatshoofd zes doelpunten maakte voor de tegenpartij in het ziekenhuis in Yvelines.

Na de benefietwedstrijd nodigde Emmanuel Macron de hoogwaardigheidsbekleders uit in het Elysée-paleis voor een traditioneel diner in de “Variety Club of France”. En ’s avonds vierde de president het met de titel ‘Ik zal leven’.

Maar netizens vragen zich af waarom niemand ooit de gebaren van de barrière respecteert of een masker draagt. Een netizen vraagt ​​’Mijn kleine meid moet vermomd zijn in de klas’ en de president viert haar in het Elysee zonder respect voor wat hij ons oplegt.

Een ander vraagt ​​zich af waarom “hij wel het masker in de trein moet dragen, maar de president op het Elysee niet, dansen en bewegen”…

We kunnen ook zien dat mensen zich afvragen dat “kelners maskers dragen, maar niet de personages die plezier mogen hebben zonder masker”.

Jeanmarkmorandini.com Hij nodigt je uit om deze sequentie te ontdekken (zie de video hierboven).

.