Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarom brak Tariq Bodley zijn hart?

Charlie Bruno verkleedde zich weer als Roxanne, een van de dochters van de familie Le Kervelec, de dagelijkse heldin van de M6-serie, in het gezin.

in het gezin De dienst wordt hervat op maandag 5 juli vanaf 20.30 uur op de M6. De kans om met name Roxane te vinden, wiens tiende seizoen veel verrassingen in petto heeft. Een interview met zijn vertaler, de actrice Charlie Bruno is onlangs moeder geworden.

Télé-Loisirs: Je gaat het tiende seizoen van . inin het gezin Aangeboden door M6 vanaf maandag 5 juli om 20.30 uur. Geniet je veel?

Charlie Bruno : Ja precies. Of het nu is om met mijn maatjes te spelen, het hele team, of om ontwikkelingen die door de schrijvers zijn gekozen. Er zijn altijd nieuwe ontdekkingen en personages komen eraan. Nu alles evolueert, is het onmogelijk om in een soort routine te vervallen. En op de dag dat dat gebeurt, moeten we stoppen.

Wat gebeurt er met Roxane in dit seizoen ?

Ze moet weer bij haar ouders gaan wonen nadat ze waterschade in haar huis heeft opgelopen. Het herinnert hem aan zijn puberteit en uitstapjes… en dan zal het het begin zijn van een nieuw leven, het begin van een nieuw begin. Zijn zonen zijn “natuurlijk” opgegroeid, maar we zullen ze niet vaak zien. Daar zou het meer over haar leven als vrouw gaan dan over haar leven als moeder.

“Vorig jaar dachten we al dat Roxanne een nieuw vriendje zou hebben”, Charlie Bruno zegt:

Een van de nieuwigheden van dit seizoen is dat Roxanne op het punt staat een nieuwe minnaar te krijgen. Wanneer kwam je erachter?

READ  Sylvie Vartan onthult schokkende onthullingen over Johnny Hallyday...

We praten er al heel lang over, maar wisten niet per se wanneer we het moesten introduceren. Al in het afgelopen jaar was dit een van de gespreksonderwerpen, we moesten dingen relativeren.

Dus deze ontmoeting?

In feite is het nog steeds moeilijk voor mij om het te bespreken, omdat Jeremy Creedville die Milo belichaamt, Roxanne minnaarWe zijn net binnen en zijn nog niet veel samen geweest. Daarna was de Kader/Roxane-koppeling echt heel belangrijk in in het gezinEn de En toen het paar werd verbroken, was het een beetje raar. Maar zoals in het leven uiteindelijk … de medeplichtigheid van Milo en Roxanne, wat zal veranderen met de andere leden van het gezin, de auteurs zullen deze medeplichtigheid dragen. Daarna is het altijd moeilijk voor een nieuwe acteur om in een “familie” te komen waar iedereen elkaar al heel lang kent. Maar alles ging goed.

Ben je geraadpleegd over het personage van Milo en de acteur die hij speelt?

Ja, ik heb zelfs audities gegeven aan sommige acteurs. We hebben veel gepraat met schrijver Benjamin Gage om de contouren van het personage te schetsen. Het was maar goed dat het niet stijf was.

Wanneer is Tariq Bodley vertrokken? in het gezinHij brak mijn hart,Charlie Bruno geeft toe

Hoe heb je het vertrek ervaren? Tarek Boudali (die een kom ving tijdens een recente fotoshoot) anno 2018?

Goed, want het was om goede redenen en om planningsredenen. Maar het brak mijn hart omdat we zoveel samen deelden. Het was een echte breuk, ook al brachten we elkaar regelmatig nieuws.

READ  Gaspar Noé beeldt met waardigheid een ouder echtpaar af aan het einde van hun leven in "Vortex"

Heb je je daarom afgevraagd over je toekomst in de show?

Nee, want hoewel we toen echt als een paar werkten, wilde ik helemaal niet weg. En dan zal het noodzakelijkerwijs afhangen van de toekomst van mijn karakter. Elk seizoen hebben we een meet-and-greet met alle acteurs en alle auteurs. Zo ontmoeten we degenen die regelmatig zullen werken, en bespreken we de hoofdlijnen, onze verlangens, hun manier van denken, onze manieren… en dan leren ze ons steeds beter kennen. Ze zien veel dingen uit ons leven en nemen deze op in hun diagrammen. Er is een verlangen, een plezier om steeds dichter bij onze persoonlijkheden te zijn.

Tijdens het seizoen zal er een nieuwe beloning zijn. Wat kunt u ons daarover vertellen?

Het wordt de bruiloft van Marjorie en Jean-Pierre. Het speelt zich af in zijn familie in Baskenland. Als gevolg hiervan, een beetje voorbereid op afstand, en onvermijdelijk, op D-day, komen alle onverwachte gebeurtenissen die op zo’n dag kunnen gebeuren … aan!

Heb je de afgelopen maanden kunnen deelnemen aan andere projecten?

Sinds ik een kleine baby heb, ben ik wat langzamer geworden. Wat geweldig was, was dat hij met me mee kon op de set en dus kon ik genieten van dit eerste jaar van het moederschap.