Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Océane El Himer in een sexy bikini, de grootte van de details wekt de nieuwsgierigheid van netizens

Oshin Rouge: Zeker, Osin L Himer Hij is de afgelopen dagen niet gestopt met over hem te praten. Als een beroemde influencer meestal kan opscheppen over het verzamelen van een groot aantal gloeiende opmerkingen, zijn de recente reacties van haar fans al een tijdje heel anders. Terwijl ze poseert op vrijdag 2 juli in een ultralichtgewicht speciale outfit, een ster Marseille Je zou al een echte golf van kritiek moeten opvangen. bezwaar Dus het is aan jou waarom zijn abonnees zo boos zijn!

Osin Himer : Duidelijk misbruik van Photoshop?

De controverse zwelt aan!

In de afgelopen weken heeft Usain L Himer Hij ondervindt enkele moeilijkheden. Begin juni heeft de voormalige Benjamin dezelfde In feite werd hij ondervraagd tijdens het liegen. Tijdens een reis naar Frankrijk was de jonge vrouw al… gefotografeerd In business class in een vliegtuig. Een passagier had echter zijn scooter opgemerkt. Vastbesloten om erachter te komen, maakte deze vreemdeling het openbaar door een foto te delen van de mooie brunette vrouw op een economy class-stoel. Het is duidelijk dat dit bericht snel het web rondging en nogal wat negatieve reacties opleverde.

Om deze slechte publiciteit aan te pakken, heeft Osen L Himer Ik besloot zo goed mogelijk te reageren. Een paar dagen later liet ze zien dat ze samenwerkte met haar zus Marine en legde uit dat ze deze keer voor haar plek had betaald. Maar ze maakte ook van de gelegenheid gebruik om met haar middelvinger op het scherm te verschijnen. Een manier om haar critici te verzekeren dat niets haar ervan weerhoudt om in luxe te reizen als ze daar behoefte aan heeft. Misschien als de jonge vrouw van vandaag de krantenkoppen haalt, is dat om een ​​heel andere reden. Zijn recente webposting maakt al deel uit van een echte verbazing van de kant van zijn gemeenschap. bezwaar Het vertelt je alles.

READ  UITSLUITEND PUBLIEK - Danse avec les stars 12 : premières infos sur le casting et vous all être surpris…

Osen Rouge: Als er veel is, is er veel!

Begin juli heeft Usin L Himer duurt Effectieve manier Poseren in een foto in zeer merkbaar. De mooie brunette draagt ​​een goed passende jurk die haar ook in staat stelt haar beste eigenschappen te ontdekken, en verlicht het scherm met haar schoonheid. Ze maakt ook van de gelegenheid gebruik om een ​​bericht naar haar fans te sturen en maakt duidelijk dat ze erg aanwezig zijn in haar hart. “Idee voor jou mijn kitten”. Als deze speciale aandacht natuurlijk zijn fans niet echt raakte, waren sommige netizens toch erg bezorgd over de details van deze opname. Informatie dat ze niet aarzelden om onmiddellijk contact met hem op te nemen. bezwaar Hij legt je alles uit.

Eigenlijk op deze foto, Océane El Himer Dat zou Photoshop misbruiken. Bij nader onderzoek lijkt zijn neus er vreemd dun uit te zien. Voor sommigen deed de bewerkingssoftware opnieuw wonderen! : “encore Volgende keer dunner “,” Wat is Photoshop? Lijkt op Cloé Cooper “,” Edited Too Much “,” Je gezicht is structureel, het maakt al dat retoucheren bang (…)“, ” waar zijn ze Verleden heupen? Je moet akkoord gaan met de andere foto’s”. Kortom, de jonge vrouw verdiende haar rang.

Oceane El Himer: Bis recursief

Osin Himer Nogmaals, het was verre van unaniem. Erger nog, het leidde tot een vlaag van enkele prijzenswaardige opmerkingen. Het is bovendien niet de eerste keer in de afgelopen weken dat de jonge vrouw met dergelijke kritiek te maken krijgt. Op 22 juni, kandidaat Marseille Hij kreeg ook dezelfde soort feedback. bezwaar Het is dus aan te raden om uw geheugen op te frissen. Op die dag werd zelfs een mooie brunette beschuldigd van het overdrijven van het retoucheren van foto’s. Terwijl de reality-tv-ster Terug In een selfie-pose vanuit haar appartement in Cannes was het schot zeer opvallend.

Op deze foto, Océane El HimerSommige internetgebruikers hebben al op een duidelijke fout gewezen. Terwijl de jonge vrouw een foto van zichzelf maakt, is de telefoon volledig verdwenen uit het cliché op het glas dat haar beeld weerspiegelt. Het enige wat natuurlijk nodig was, was een stortvloed aan opmerkingen genereren die verre van sympathiek waren en die haar waarschuwden voor dit soort operaties. “Kan Photoshop niet zien, maak je geen zorgen”, “De telefoon is in het glas verdwenen”, “De schaduw is anders waar ik droom? “,” Stop met het bewerken van foto’s “,” Montage “,” Waarom doen alsof je een selfie bent? We zien alles in de reflectie”. Opmerkingen waar de belangrijkste belanghebbende niet op wilde reageren.

READ  Prix ​​SANCTUS Racing Voorspelling