Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wees de “nieuwe L5” met de komst van nieuwe zangers, EX-L5 hervat concerten

De vijf zangers traden zaterdag op in Alpes-de-Haute-Provence, na een periode van gedwongen afwezigheid vanwege de gezondheidscrisis.

Ze markeerden een generatie door in de vroege jaren 2000 de eerste Franse meidengroep te worden die uit reality-tv kwam. Twintig jaar na de oprichting ervan in de show popsterrenOp de M6 keerde de L5 terug met een opnieuw ontworpen configuratie, de nieuwe L5. Ze hadden zaterdagavond een concert in Sisteron (Alpes de Hauts-Provence).

Van de oorspronkelijke groep reageerden alleen Marjorie Nelson, Coralie Gill en Alex Dana. Lady (nu Louise Joseph) en Claire worden vervangen door nieuwe rekruten, Adeline Gomez en Julie Herbellon. Samen brachten ze de nummers die hen tot sterren maakten in 2001 (hun debuutalbum, L5, werd dubbel platina gecertificeerd), as Alle vrouwen in je leven of vonk.

“Mensen zijn wat ze willen horen”, vertelde Choral aan BFM DICI. “Ze hebben ons leren kennen met deze liedjes, ze willen ons weer horen met deze liedjes, dus we geven ze die liedjes. En wij, dat neemt ons 20 jaar terug, geeft ons een beetje steun. Jongens.”

Al weer een aantal jaren actief

Het is niet de eerste keer dat de L5’s optreden sinds hun scheiding in 2007: de zangers hervatten hun activiteiten enkele jaren geleden. In 2015 maakten Marjorie en Alexandra hun eerste comeback als duo onder de naam Elles 2. Het jaar daarop werden de nieuwe L5’s aan het publiek voorgesteld en werden de concerten hervat.

Daarnaast maken ze deel uit van de “Back to Basic 2000”-tour, wie werkt er sinds 2018. De show brengt vele sterren uit de millenniumwisseling samen, van Willie Densey tot Matt Houston tot Tribal King en Yannick. Maar de gezondheidscrisis had hun activiteiten stopgezet, tot zaterdagavond:

“Het is alsof je een leeuw in een kooi opsluit en hem plotseling loslaat”, grapt Alexandra, terwijl Coralie eraan toevoegt: “Het is ons werk. Als we dat niet kunnen, en hij mag ons vak niet uitoefenen… Het maakt ons blij en komt ons ten goede om eindelijk te kunnen werken.” “.

“We gaan geen nieuwe titels opnieuw maken”

Als fans ze op het podium kunnen vinden met hun religieuze liedjes, dan is er geen kans om een ​​nieuw album van de groep te ontdekken:

“We cultiveren nostalgie. We zullen geen nieuwe titels maken”, legt Alex Dana uit bij Bewerking door Dauphine. “We hebben dezelfde geest behouden, maar het verschil is dat we niet langer in de studio werken, alleen op het podium.”

Alle “Back to Basic 2000”-concerten die gepland waren voor 2020, zijn uitgesteld en er zijn nieuwe data aangekondigd. Tussen september en december.

READ  Laurent Roquiere: Zijn metgezel Hugo Manos verbergt zeldzame en verrassende geheimen over hun relatie