Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarom Air France-KLM van plan is om deze zomer weer op te stijgen

Deflatie – de vervoerder probeert nog steeds zijn kapitaal te verhogen tot 4 miljard euro.

Opnieuw waait er een wind van optimisme over het luchtvervoer. De vooruitzichten voor de zomer, het seizoen waarin bedrijven traditioneel veel geld verdienen, zijn eindelijk gunstig. “We verwachten dat de bezettingsgraad van onze vliegtuigen deze zomer zeer dicht bij het gemiddelde van 2019 zal liggen, meer dan 85%. Uitleg voor figaro Ben Smith, CEO van Air France-KLM. In de Noord-Atlantische Oceaan (de routes naar de VS, Canada en Mexico) zullen we een groter aanbod hebben dan in 2019.”

Globaal zal de groep in het derde kwartaal 85% tot 90% van zijn capaciteit drie jaar geleden tonen. Noord-Amerika, de Caraïben, de Indische Oceaan, Europa … In deze bestemmingen is de verkoop zeer goed gericht op de Frans-Nederlandse groep. De prijsstijgingen als gevolg van de hoge kosten van kerosine weerhouden klanten er niet van om tickets te kopen. Lufthansa zit op dezelfde golflengte: afgelopen week verkocht de groep meer tickets dan in 2019…

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 76% om te ontdekken.

Je vrijheid ontwikkelen is je nieuwsgierigheid ontwikkelen.

Lees je artikel verder voor € 1 in de eerste maand

Al geabonneerd?
Inloggen

READ  Kandidaat Macron beloofde elektrische auto's voor minder dan 100 euro per maand