Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Moeilijkheden bij het ontvangen van uw e-mails, bij het verkrijgen van compensatie voor uw zorg: La Poste-communicatie geblokkeerd voor veiligheid

Sinds eind april heeft het postkantoor om veiligheidsredenen de dienst voor verzending op afstand vrijwillig geblokkeerd. Gevolgen, vertragingen in de terugbetaling van gemaakte kosten aan de arts of zelfs moeite met het ontvangen van e-mails van klanten.

Jij hebt E-mailadres “laposte.net” ? Het is waarschijnlijk dat u al enkele dagen problemen ondervindt, vooral om uw e-mail op uw telefoon of tablet te ontvangen.

Deze moeilijkheid om bij de post te komen heeft ook gevolgen voor het betalen voor uw gezondheid, De Parijzenaar legt uit:. In feite dient het e-mailadres als identificatie voor behandelaars om terugbetalingsverzoeken van hun patiënten te sturen, zoals Ile-de-France uitlegt.

Betrokken gezondheidswerkers

Het gebruik van koeriers van La Poste, zoals Orange, is ook heel gebruikelijk onder gezondheidswerkers, die daarom contact moeten opnemen met een programma om het elektronische formulier van de ziekteverzekering in te dienen om aan te tonen dat de medische procedure heeft plaatsgevonden.

Werkelijk, Deze moeilijkheden hebben niet te maken met een storing, maar met vrijwilligerswerk bij het postkantoorDie verklaarde in een persbericht dat het verdacht gedrag had gedetecteerd dat deze beveiligingsmaatregel vereist.

‘Abnormaal gedrag’

“Dit uitschakelen om te raadplegen met Laposte.net e-mailaccounts via een ander platform Detectie van abnormaal gedrag volgen bij pogingen om toegang te krijgen tot e-mailaccounts Dankzij de continue en proactieve monitoring van de Laposte.net-teams. Het postkantoor zei in een persbericht na een verzoek van Geek Dagboek.

Door naar de berichtensite te gaan, vertelt een waarschuwingsbericht u zelfs dat “Overleg met Laposte.net e-mailaccounts via een ander platform is tijdelijk uitgeschakeld. Deze beveiliging blijft van kracht totdat veilige POP/IMAP-toegang is hersteld voor gebruikers.”

READ  Goud daalt, profiteer ervan! - Insolentiae

Hoe check jij je e-mails?

Dit probleem treft dus een groot aantal gebruikers. Raak dus niet in paniek als je niet meer bij je e-mails kunt. U hoeft niet te proberen uw apparaat uit en weer in te schakelen.

Om de e-mails van “laposte.net” te raadplegen, wordt aanbevolen om in plaats daarvan de website of mobiele applicatie te gebruiken. Van hun kant zullen zorgprofessionals vanaf april uitstel van inkomen moeten krijgen, terwijl patiënten wat langer moeten wachten voordat ze een vergoeding krijgen.

Maar de zorgverzekeraar, die de Parijzenaar belde, wil helemaal gerustgesteld worden: “Er zijn geen rekeningen verloren gegaan (…) Rekeningen worden verstuurd als het computerprobleem is opgelost.”