Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarden te volgen op maandag 17 mei 2021 op de beurs van Parijs

(AOF) – ABEO

De specialist in sport- en vrijetijdsartikelen publiceert zijn jaaromzet.

FREELANCE.COM

De specialist in bemiddeling tussen bedrijven en freelancers / mkb-ers publiceert hun omzet over het eerste kwartaal.

Laurent Berrier

Nadat Laurent Perrier een inbreuk op zijn computernetwerk had ontdekt, kondigde hij aan dat hij onmiddellijk alle nodige maatregelen had genomen om zijn activiteit in de beste omstandigheden te herstellen. Maison de Champage legt uit dat “deze maatregelen het mogelijk maakten om alle operationele activiteiten te hervatten en het IT-netwerk van de Groep aanzienlijk te versterken”. Het ongeval heeft geen significante invloed op de uitkomst ervan.

Belasting

De geherformuleerde inkomsten uit Touax-activiteiten bedroegen 24,6 miljoen in het eerste kwartaal van 2021, een daling van 4,2%. De activiteiten in eigendom groeiden met 3,2% tot € 23,06 miljoen, met een stijging van de verkoop van materieel in eigendom, met name in de activiteit van modulair bouwen, die afnam als gevolg van een lagere verhuuractiviteit, met name bij de verhuur van binnenschepen.

Fidelio

Videlio genereerde een omzet van € 52,1 miljoen in het eerste kwartaal van 2021, een daling van 5,9% op gerapporteerde basis in vergelijking met het eerste kwartaal van 2020 en 6,9% op een vergelijkbare basis (dat wil zeggen “exclusief Nevicom SA.). De verspreiding van de Covid-19-epidemie gaat door. Het is strafbaar in jeugdzaken en cruisebedrijven, terwijl het bedrijfsleven een sterke impuls heeft gegeven aan herstel. in de Atlantische Oceaan.

READ  Aanzienlijke verhogingen compensatie gepland voor 2022 en 2023