Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarden die gevolgd moeten worden in Parijs en Europa

L'Oréal volgt in Parijs

L’Oréal volgt in Parijs

PARIJS (Reuters) – Waarden die maandag worden gevolgd op de beurs van Parijs en de Europese effectenbeurs:

* SOCIETE GENERALE presenteerde maandag een roadmap gericht op het verbeteren van de winstgevendheid en het verlagen van de kosten voor Corporate and Investment Banking (CIB) -activiteiten op middellange termijn.

* Airbus heeft vrijdag aangekondigd dat het 170 vliegtuigen heeft afgeleverd van januari tot april, een stijging van 25% vergeleken met dezelfde periode vorig jaar, toen luchtvaartmaatschappijen leden onder de eerste golf van de pandemie.

ASTRAZENECA – Op zondag zei Europees commissaris voor Binnenlandse Handel Thierry Breton dat de Europese Commissie haar verzoek om COVID-19-vaccins van AstraZeneca nog niet heeft hernieuwd nadat het huidige contract eind juni afloopt.

* BIONTECH – De Europese Unie heeft een overeenkomst bereikt met Pfizer en BioNTech om in de periode 2021-2023 1,8 miljard doses van het COVID-19-vaccin te leveren, waarvan de helft optioneel is, zo maakte de Commissie zaterdag bekend.

* Suez, Veolia – De Duitse Rimondis Group heeft zaterdag aangekondigd dat het heeft aangeboden een minderheidsbelang te verwerven van niet minder dan 20% en tot 40% van het kapitaal van New Suez.

* De nieuwe CEO van de Franse schoonheidsgigant vertelde Reuters dat L’ORÉAL rekent op een heropleving van de cosmetica-verkoop met een geleidelijke uitweg uit de gezondheidscrisis en de noodzaak om de sociale relaties te vernieuwen.

* SOLUTIONS 30 kondigde maandag aan dat het Euronext heeft gevraagd zijn notering op te schorten in afwachting van de publicatie van een persbericht.

* TECHNIP ENERGIES heeft maandag aangekondigd dat het een contract heeft binnengehaald tussen € 250 miljoen en € 500 miljoen voor engineering, levering van apparatuur, constructie en exploitatie van de Indian Oil Corporation Limited (IOCL) voor zijn petrochemische complex in zijn raffinaderij in Paradeep, aan de oostkust van India.

READ  De inflatie bedraagt ​​voor de Fransen al 43 miljard euro aan koopkrachtverlies.

* VALNEVA kondigde maandag aan dat de overtoewijzingsoptie die aan banken is toegekend als onderdeel van hun kapitaalverhoging, volledig is onderschreven.

(Latitia Volga en Blanden Henault)