Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Elon Musk onthult dat hij het Asperger-syndroom heeft

In zijn openingstoespraak als SNL-presentator zei Elon Musk dat hij de eerste persoon met het Asperger-syndroom was die de rol op zich nam.

Elon Musk, de Saturday Night-gast van de Amerikaanse satirische comedyshow SNL (Saturday Night Live), heeft onthuld dat hij lijdt aan het Asperger-syndroom (AS).

Hij pochte de eerste persoon met dit syndroom te zijn die werd uitgenodigd voor een SNL-show. Hij zei: “Of in ieder geval de eerste die het toegeeft.” “Dus ik zal vanavond niet veel in de ogen van de stafleden kijken”, voegde hij eraan toe.

Elon Musk zei: “Ik weet dat ik vreemde dingen zeg of post, maar zo werken mijn hersenen.”

“Ik vind de elektrische auto opnieuw uit en stuur mensen naar Mars.”

“Ik zeg tegen alle mensen die ik beledigde: ik heb de elektrische auto opnieuw uitgevonden en mensen met een raket naar Mars gestuurd.” ‘Denk je echt dat ik een normale, ontspannen man zou zijn?’

Het Asperger-syndroom is een vorm van autisme. Het is een aandoening van neurologische ontwikkeling van genetische oorsprong, gekenmerkt door grote moeilijkheden bij sociale interacties.

READ  Heeft Tesla een gevaarlijke mode gecreëerd in onze auto's?