Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

BioNTech vindt het niet nodig om zijn vaccin aan te passen aan de huidige varianten

Het laboratorium is van plan zijn productie tegen het einde van het jaar te verhogen tot 3 miljard doses, vergeleken met de verwachte 2,5 miljard eerdere doses.

Artikel door

gepubliceerd

Bijwerken

leestijd : 1 minuut.

BioNTech toont zijn vertrouwen. Het Duitse laboratorium maakte maandag 10 mei duidelijk dat het afhangt van de effectiviteit van zijn vaccin, dat is ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf Pfizer, tegen de huidige varianten van het Coronavirus.

>> Covid-19: Volg alle informatie rechtstreeks met franceinfo

“Tot op heden zijn er geen aanwijzingen dat het huidige BioNTech-vaccin moet worden aangepast aan de geïdentificeerde belangrijkste opkomende varianten.”, Het bedrijf schrijft in een persbericht ter gelegenheid van de presentatie van haar financiële resultaten.

BioNTech identificeert echter ontwikkelen Een alomvattende strategie om met deze variabelen om te gaan als de behoefte zich in de toekomst voordoet.. Om zich op deze hypothese voor te bereiden, legt het laboratorium uit dat het begonnen is met het oefenen van tests “Aangepaste versie” Vaccin, Specifieke variabele.

“Het doel van deze studie is om het regulatoire pad te onderzoeken dat BioNTech en Pfizer zouden volgen als Sars-CoV-2 voldoende zou worden gewijzigd om een ​​vaccin-update te vereisen.”

BioNTech Lab

In een persbericht

Er wordt ook een evaluatie uitgevoerd om het effect van een mogelijke derde injectie op het verlengen van de immuniteit en bescherming tegen varianten in te schatten.

BioNTech CEO Ugur Shaheen zei in april dat het vaccin effectief was tegen het type dat in India werd ontdekt. Het BioNTech / Pfizer-vaccin was het eerste vaccin dat in het Westen werd goedgekeurd en is nu geleverd aan meer dan 90 landen over de hele wereld.

READ  Beurs - Te volgen aandelen in Parijs en Europa (bijgewerkt) - 13/12/2022 om 08:53

Het laboratorium is van plan om de productie tegen het einde van het jaar te verhogen tot 3 miljard doses, van 2,5 miljard eerdere doses.