Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Discotheken bepalen hun lot op “uiterlijk 15 juni”.

De minister van Kleine en Middelgrote Ondernemingen kondigde maandag aan dat de cabaretiers “uiterlijk 15 juni” op hun heropeningsdatum zullen worden geïdentificeerd en zullen kunnen profiteren van uitgebreide ondersteuning voor hun vaste kosten. Alan Gresset. “Op dit moment hebben we ze geen datum gegeven, maar ik heb ze vorige week ontvangen. Hij vertelde ze dat we uiterlijk 15 juni een voorlopige datum voor heropening zullen geven”, zei de minister bij BFM Business.

De discotheken zien zichzelf als slachtoffer van discriminatie

“We zullen de komende dagen een vergadering houden met het ministerie van Volksgezondheid om te zien hoe we de heropening kunnen bekijken in termen van normen en protocollen”, voegde hij eraan toe. Un référé a été déposé en Conseil d’Etat par desitants de discothèques pour demander leur réouverture the 30 jun, ces derniers uitbuiters s’estimant discriminés alors que restaurants and bars for rouvrir on 19 mei leur terrasse, puis le salle sans aans a 30 juni .

Het risico op besmetting is echter bijzonder hoog in deze gesloten inrichtingen Coronavirusziekte-19 Het is bekend dat het wordt overgedragen via aërosolen, dat wil zeggen onzichtbare deeltjeswolken die het gevolg zijn van ademhaling, spraak of geschreeuw van geïnfecteerde personen, die de neiging hebben zich in de lucht te concentreren als de ventilatie slecht is.

Een “plan voor disco’s” wordt bestudeerd

Om exploitanten te helpen voorbij deze slechte correctie te komen, kondigde de minister ook aan dat nachtclubs nu in aanmerking komen voor het verbeterde systeem om de vaste kosten te dekken voor bedrijven die het zwaarst door de crisis zijn getroffen.

READ  De Franse kledingketen Burton of London heeft een kwart van zijn winkels in Frankrijk gesloten, waarbij maar liefst 221 banen op de tocht staan

Het biedt ondersteuning tot 70% van de vaste kosten voor bedrijven met meer dan 50 werknemers en 90% voor bedrijven met minder dan 50 werknemers, tot een maximum van € 10 miljoen per jaar. De minister merkte op dat er naast het Solidariteitsfonds een “nachtclubplan” wordt bestudeerd om dit op lange termijn te ondersteunen.