Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vulkaanuitbarsting op La Palma – lavastroom: vernietigd voetbalveld en supermarkt, hoogtepunten van de dag

Op het eiland La Palma vordert lava elke dag. Het overstroomde zelfs donderdag om nieuwe schade en evacuaties te veroorzaken.

De Cumber Vega vulkaan ik kwam binnen uitbarsting 19 afgelopen september. Sindsdien is het eiland La Palma (Canarische Eilanden, Spanje) Het werd zwaar beschadigd met bijna 1.500 gebouwen verwoest en 7.000 mensen geëvacueerd. Vanavond weerNog eens 600 mensen worden nog steeds geëvacueerd vanwege de woede van de vulkaan.

Een voetbalveld en een verwoeste supermarkt

Wanneer de eerste lava vanuit het westen de oceaan instroomt, Tweede stroom lava gevormd noorden krater. Het werd vooral gevolgd omdat het met hoge snelheden vooruitgaat en datHet bevat gesmolten lavablokken ter grootte van huizen met meerdere verdiepingen.

Stroom gecontroleerd door ingenieurs en wetenschappers ter plaatse, die ook vernietigd Voetbalveld en La Laguna supermarkt deze donderdag.

een lavastroom die overstroomde Deze donderdag in de vroege namiddag, volgens recente afbeeldingen die zijn verzonden door INVOLCAN (Vulkanisch Instituut van de Canarische Eilanden).

Lavastroom overstroomt in de hoofdkegel om 14,15 Canarische tijd / uitstroom op de lavastroom bij de hoofdkegel om 14,15 Canarische tijd pic.twitter.com/X1S6Pupi8M

involcan 14 oktober 2021

READ  Er breekt een enorme brand uit op Cyprus en Israël en de Europese Unie worden te hulp geroepen