Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vulkaanuitbarsting op La Palma: de ramp gezien vanuit de ruimte, nieuwe beelden van Thomas Pesquet

De astronaut heeft nieuwe beelden vrijgegeven van de Cumbre Vega-uitbarsting vanuit de ruimte. dag en nacht. wonderbaarlijk gezien.

Cumber Vega vulkaan Het brak uit op 19 september. waar, palm Het gevaarlijkste fenomeen in zijn soort dat 100 jaar geleden op dit eiland van de archipel is waargenomen Canarische Eilanden (Spanje).

vulkanische bommenexplosies aardbevingen .: Bewoners leven in constante angst omdat duizenden huizen zijn geëvacueerd en Lava Word lid van de oceaan via twee verschillende paden.

‘Twee heel verschillende gezichten’

Een aanblik die zowel angstaanjagend als fascineert. Dat zorgt voor grote belangstelling over de hele wereld. Op 22 september, de Franse astronaut Thomas Bisket Hij publiceerde ook “zichzelf” op sociale media, foto’s van de beroemde absolute vulkaanruimte. Rebelote op vrijdag 8 oktober. Dit keer met twee exemplaren van Cumber Vega vulkaan. “La Palma toont overdag en ‘s nachts twee heel verschillende gezichten, tussen zijn glanzende lavastromen en zijn donkere rookpluim. Deze vulkaan op de Canarische Eilanden zegt daar nu veel over.”, schrijft de nieuwe kapitein van het International Space Station (ISS) in het bijschrift voor zijn foto’s vanuit de ruimte.

ud83c udf0b #La Palma Dag en nacht verschijnen er twee heel verschillende gezichten, tussen de heldere lavastromen en de donkere rookpluim. Deze vulkaan op de Canarische Eilanden praat momenteel veel ud83d ude33 #FridayVolcano https://t.co/ZgKtAu39z6 pic.twitter.com/tHIMff3ltD

– Thomas Bisquet (@Thom_astro) 8 oktober 2021

READ  Martinique ervaart tropische golf #32, waarschuwingsniveau