Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In pyjama’s bij het afzetten van hun kinderen, scheldt de manager de ouders uit

Hoe verrassend het ook mag klinken, er zijn momenten waarop ouders in pyjama naar school gaan om hun kinderen af ​​te zetten. Is het een geschikte groep? Nee, antwoordt de Engelse schooldirecteur die alle ouders een onverwachte, stevige en beleefde brief moet hebben gestuurd.

Ouders die een pyjama dragen naar school, dit fenomeen is misschien niet nieuw. Maar volgens de krant ten westen van FrankrijkSinds Covid-19 gaan we steeds meer zien. Aangemoedigd door de pandemie zal werken op afstand sommige ouders al ontmoedigen om zich aan te kleden. Wat heeft het voor zin om je aan te kleden als je thuis werkt?

Behalve dat Charlotte Haylock, de directrice van Irisum Elementary School (waar een dresscode verplicht is voor kinderen) nauwelijks smaak heeft voor dit soort kleding. Toen ze de toename van pyjama’s en badjassen voor de poorten van haar etablissement ’s ochtends opmerkte, stuurde ze een oproep om alle ouders te bevelen. Charlotte Haylock, onder vermelding van: dagelijkse mail :

De laatste tijd zien we een toename van het aantal ouders dat toga draagt ​​bij het afzetten en ophalen van hun kinderen. “

“Dit bracht me ertoe hen beleefd te herinneren aan de noodzaak om zich gepast te kleden wanneer ze hun kinderen naar school begeleiden.”

“Als school moedigen we onze leerlingen aan om zich gepast te kleden en we vinden het belangrijk dat ouders hetzelfde doen. Als ouders zich zorgen maken over een probleem met de opvoeding van hun kinderen, staat mijn deur altijd voor hen open als ze advies en ondersteuning nodig hebben .”

Een onverwachte maar legitieme benadering: het is moeilijk om het goede voorbeeld te geven aan kinderen als ouders niet met ze spelen. Dit gaat niet over het tegengaan van de vrijheid van kleding voor volwassenen, maar we moeten jonge kinderen helpen een verschil te maken. Maak onderscheid tussen wat we overdag dragen en wat we ’s nachts dragen, alleen voor hygiëne en bruikbaarheid!