Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

VS: een man at 32.000 Big Macs in 50 jaar

Donald Gorske, een 68-jarige Amerikaan, is de recordhouder van de grootste Big Mac, die hij sinds 1999 in zijn bezit heeft. Vandaag de dag eet hij naar schatting meer dan 32.000 sinds 1972, ongeveer twee per dag.

In de afgelopen vijftig jaar is een Tag sandwich liefhebbers McDonald’s En om twee te eten Big Mac per dag bijna elke dag. Elk jaar, serie snel voeden Het verkoopt wereldwijd meer dan 900 miljoen Big Macs, of 29 per seconde. Onder hen slikte deze 68-jarige Amerikaan enkele honderden.

32340 Big Mac is geteld

In een video die hij plaatste Guinness World Recordsde organisatie die alle wereldrecords op een rij zet, zelfs de meest ongewone, laat zien dat liefde op het eerste gezicht met de best verkochte broodjes in 1972 plaatsvond.

“Ik kreeg mijn eerste auto, reed naar McDonald’s, bestelde mijn eerste drie Big Macs en at ze op in mijn auto. Toen dacht ik dat ik dit waarschijnlijk de rest van mijn leven zou eten.”

Om zijn dossier te valideren, bewaarde Donald Gorske alle pakketten en tickets. Slechts een paar duizend verdwenen in de jaren negentig na de orkaan. Tegenwoordig erkent Guinness World Records de maar liefst 32.340 Big Macs die een Amerikaan tijdens zijn leven heeft gegeten.

Doel 40000

Met zijn boterham beperkt hij het eten van Coca-Cola, terwijl hij zelden frites eet. Slechts een van deze hamburgers is 563 calorieën, dat is meer dan een kwart Aanbevolen dagelijkse porties voor een mens. Voor hem is de Big Mac nu zijn “gewone maaltijd”. Om in vorm te blijven wandelt Donald Gorske 10 kilometer per dag.

Zijn volgende doel is om de grens van 40.000 ingeslikte Big Mac te overschrijden. Volgens hem heeft hij nog 14 jaar voordat hij er is, altijd in hetzelfde tempo. Donald Gorske, die verscheen in de documentaire Super Size Me uit 2004, werd officieel de grootste eter van de Big Mac in 1999 en ging zijn record nog een stap verder brengen.

READ  Het Pentagon is niet van plan de uit de hand gelopen Chinese raket te vernietigen