Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vroege samenvatting van aflevering 936 voor vrijdag 28 mei

Vroege samenvatting van aflevering 936 voor vrijdag 28 mei

Bij Morgen is van ons, Alle kinderen van Sasha ontmoeten elkaar bij officiële optredens. Spanning tussen Jules en Charlie na de aankondiging van zijn vertrek uit Lyon.

vrijdag 28 mei Bij Morgen is van ons, die net gerekruteerd heeft Francis Perrin speelt de vader van William, maar ook Catherine Jacob speelt haar moeder En de een ster Onderzoeks afdeling in de rol van zijn zus… Ben vraagt ​​Sasha (Renaud Roussel zorgt ervoor dat zijn personage overal klaar voor is) Als de politie hem met rust laat na onderzoek naar de verdwijning van clementine (Linda Hardy is geraakt door de reactie van fans op het vertrek van haar personage uit de TF1-serie سلسلة) Maar de sportcoach is niet van plan op te geven. Discreet verbergt hij een sporttas in zijn borst waar zijn lichaam is Venetië Hij werd vermoord.

Jules gaat naar Lyon zonder Charlie

Op de middelbare school, Jules (Xavier Weidhoff) Voorgeselecteerd in een computerschool in Lyon, hij is erg selectief Ik vraag me af waar mijn lieveling Charlie is (Clemence Lasallas) omdat hij haar wilde zien voordat hij vertrok. De middelbare scholier besloot er anders over: ze wilde hem niet zien voordat hij vertrok. Hij belooft haar dat hij elk weekend terug zal komen. Charlie gelooft het niet en laat hem aan de telefoon. Vol walging staat Jules eindelijk op het punt de weg naar Lyon te nemen als Charlie arriveert. Het paar verzoent zich.

Sasha’s kinderen leren elkaar echt kennen

Sasha neemt een video op zijn telefoon op om zijn critici het zwijgen op te leggen. Hij belde ook Clementine om haar te vinden. Flora en Garantie Deze videoboodschap schokte hen. De dochter van Clementine is er zeker van dat hij achter deze verdwijning zit en dat haar moeder nooit meer zal terugkeren. JULIET Dan stelt hij Sasha voor om zijn kinderen te ontmoeten voor “kalmeer de situatie”. Terwijl Ben en Solin (Artemisia ToussaintOmdat hij de video van hun vader een goed idee vond, maakte hij van de gelegenheid gebruik om zijn twee kinderen uit te nodigen voor een etentje aan de lepel. Ze accepteren. Tijdens dit diner bedankt Sasha zijn kinderen en verontschuldigt zich voor al zijn leugens. Hij biedt hen aan om een ​​nieuw leven te beginnen. De vier kinderen van Sasha leren elkaar kennen in deze vreemde sfeer.

READ  De vete tussen Ines Rigg en Natasha St-Pierre in Dancing with the Stars: waar zijn hun relaties vandaag? De cabaretier vertelt over de sfeer achter de schermen

De interpretaties van Michael Louise

In Little Spoon vindt ze Louise Mickaël, de man die ze verdacht vindt. Ze kust Bart in de restauratiewagen om haar romantische houding te illustreren. Wanneer de zaak wordt afgehandeld, verontschuldigt de man zich voor zijn gedrag Lepel. Hij vraagt ​​haar naar haar biografie. Later wachten Louise Aurélien en Mathilde aan het einde van de middelbare school met een goede brioche. Ze stelt voor dat ze gaan winkelen om het verjaardagscadeau van haar zoon te vinden.

aan het einde van de aflevering Morgen is van onsSasha wil Vinciens lichaam in het water gooien, maar een vrouw kijkt naar het tafereel en roept hem.