Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Het kan jou overkomen”: Natalie Felono onthult de echte redenen voor haar vertrek uit het team van Julian Courbet

Ze was afwezig bij de start van het nieuwe schooljaar op RTL en vervolgens op M6 ter gelegenheid van de tv-versie van “Ca Can You Happen”. De historische advocaat Julien Courbet heeft al bijna 20 jaar Nathalie Fellonneau het showteam verlaten om consumenten in alle discretie te helpen. Hierover een paar maanden geleden eerder gevraagd puremedias.comDe gastheer gaf op zijn zachtst gezegd een vage uitleg. “Er is geen overeenkomst gevonden om verder te gaan met de groep (RTL Radio-eigenaar M6, Noot van de redactie). Dus besloten de twee hun eigen weg te gaan“, interpreteren.

Lees ook

TV

NosSources: France Télévisions kondigt zijn nieuwe systeem aan om toegang te bieden tot …

Uitzenden

TV

Radio “Tsjernobyl” vanavond: een riskante gok op de M6?

& quot;  La grande librairie & quot;, & quot;  Télématin & quot;  & quot;  Quotidien & quot;  Welke shows zullen de meeste boeken verkopen?

TV

“La grande librairie”, “Télématin” en “Quotidien”: wat te koop aanbiedt …

Sindsdien heeft Natalie Villoneau zich aangesloten bij “La Quotidienne” in Frankrijk 5. Maar ze had niet de gelegenheid om de redenen voor de scheiding uit te leggen. De “Luxury Moment” -gast van Non Stop People stemde ermee in om het voor de eerste keer ter sprake te brengen. Volgens de advocaat is het belangrijkste motief economisch. “Er was een wens om mijn salaris te verlagen, wat absoluut niet te betalen wasIk bedoelde op de Jordan de Luxe-set.

“Ik moest 25% opgeven”

Vorig jaar kreeg ik een korting van 25% en daar kreeg ik een korting van ongeveer 75% aangebodenHet bleek dat dit alles gepaard ging met een afname van het aantal aanbiedingen. “Hij betaalde me niet eens de eer! Het was onmogelijk!Ze herinnerde zich in het bijzijn van haar gesprekspartner. Natalie Filono was boos:Ik kreeg niet alleen veel lagere lonen, maar ook exclusieve items waardoor ik niet ergens anders werk kon vinden of dingen kon inhalen.De advocaat werd er ook op gewezen dat er geen schriftelijk contract is om deel te nemen aan de tv-versie van “It Can Happen To You”.Als advocaat en moeder kan ik dit contract niet accepteren“.

READ  Overstuur, Cindy Pomerol draait zich om en duwt een beetje tekeer tegen dit seizoen van Koh-Lanta

Omdat RTL geld wilde besparen, had ex-partner Julien Courbet last van dit ongewenste vertrek. “Ik weet niet wat dit is. Ik nam het voor mezelfDeze breuk had gevolgen voor zijn gezondheid.Ik lag op mijn knieën terwijl ik medicijnen slikte. Zes maanden lang kon ik niets anders doenZe zei, onder vermelding van depressie en gewichtstoename door te veel eten. puremedias.com Het nodigt u uit om deze reeks te herzien Hier.