Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Alexandra Henrión Claude dreigt de groep te verlaten na fatale uitspraak van Eric Naulieu (video)

Dit is maandag 26 mei. Raak mijn tv niet aan Claude werd ontvangen door Dr. Gerard Delbein en geneticus Alexandra Henryon Claude. De laatste, die dit weekend in Parijs een van de vooraanstaande gasten was bij een demonstratie tegen de Sanitaire Corridor, is de voormalige onderzoeksdirecteur van Inserm, het Franse Nationale Instituut voor Gezondheid en Medisch Onderzoek. Ze wordt verstoten door haar leeftijdsgenoten en wordt regelmatig gemarkeerd vanwege haar opmerkingen en Beschuldigd van vals nieuws. “Sinds het begin is de Covid-19-pandemie vaak het onderwerp geweest van onnauwkeurige woorden, verkeerde informatie of geruchten.LCI reageerde.

Op C8 was het debat gisteravond erg gespannen en de toon ging verschillende keren omhoog, tot aan het einde van de show. Maar het kon gewoon niet gebeuren, want vanaf het begin zette een zin geschreven door Eric Naowlo poeders in brand. “Ik had inderdaad ruzie met Madame, en helaas bewaarde ze een zeer pijnlijke herinneringClaude, de columnist van Alexandra Henryon, stond op, klaar om de groep te verlaten:Als je wilt, ga ik weg. Ik zal je vertellen, ik kwam met tegenzin. Als je wilt, ga ik meteen. Start de vijandelijkheden op dit punt … stop met je verhalenMaar de aanhankelijke Cyril besloot hem het woord te geven om zijn gast te overtuigen om te blijven.

Hugo Mallais

READ  In de Senaat roept Judith Goodrich op tot de terugtrekking van het hoofd van het Nationaal Comité van de Communistische Partij, die zal worden berecht wegens ‘aanranding’.