Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gillende Paul Barré hallucineert internetgebruikers

M6 zond op woensdag 26 mei de halve finale van de “Top Chef” uit. Als de druk er was, dan waren de spanningen ook goed en reëel. Bovendien veroorzaakte Paul Barrett een gewelddadige schreeuw die netizens deed hallucineren.

Wat een wo, 26 mei, Aflevering 16 van “Top Chef” werd uitgezonden op M6. Het volstaat te zeggen dat de druk er al is sinds het de halve finale van The Cooking Show was. Drie kandidaten deden nog mee: Matthias, Mohamed en Sarah. Individueel moest elke chef zijn rivalen een comfortabele test afleggen om te proberen een punt voor de finale te winnen. Om het evenement af te trappen, lanceerde Mohamed een grote uitdaging voor zijn rivalen: het bereiden van de gevulde pasta, een bijzonder technisch gerecht.

Te veel ‘negatieven’

Voor Matthias is er geen druk, want zes maanden lang maakte de jonge chef-kok gevulde pasta … Maar voor Sarah was het ingewikkelder. zijn kant “Ontkenning‘Hij trad aan en de kandidaat had geen inspiratie. Zoals aan het begin van het avontuur.’TopchefsZe verloor het vertrouwen in zichzelf en stopte niet. “teefEen gedrag dat vooral netizens irriteerde. Voor Twitter-abonnees is Sarah datniet mogelijk“.

‘Hoe praat je met de president?’

Wat het koppel echter het meest schokte, was de manier waarop Sarah met haar baas, Paul Perret, sprak … ze waren woedend over haar “onbeschoftheid”. Voor sommigen “heeft het geen plaats in de finale.”

“Ik heb het nooit geloofd”

Bovendien heeft de opeenvolging die volgde, ervoor gezorgd dat internetgebruikers hallucineerden. Paul Perret, die meestal erg stil is, Ik werd boos op Sarah. Geërgerd door het gedrag van zijn kandidaat, gooide hij een gewelddadige brul om haar weer op het goede spoor te krijgen. Netizens hebben de toorn van Paul Beret nooit gezien, dat is hij.Zine“.

READ  'I'll Eat Any Anus': David Ginola arriveert in reality-tv-show!

“Goed gedaan”

Dit geschreeuw van Paul Pairet veroorzaakte een golf van wenkbrauwen op Twitter, maar werd bijzonder goed ontvangen door netizens. Voor hen was die druk enorm. ”Verdienste“.

sympathie

Aan de andere kant verdedigden anderen Sarah. Voor hen was de woede het niet waard en Twittos voelde zich slecht voor de jongedame.

Zoals kijkers hebben gezien, is Sarah’s “negativiteit” nutteloos sinds de jonge vrouw de test van Mohammed won! Ze vervangt een punt en het uiteinde vormt zich er langzaam voor.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze inhoud: