Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Marilyn Schiappa, met de woorden van Jean-Marie Begard: “Dit illustreert de verwoestingen van alcoholisme.”

Marilyn Schiappa, met de woorden van Jean-Marie Begard: “Dit illustreert de verwoestingen van alcoholisme.”

Marilyn Schiappa reageerde woensdag 26 mei ’s ochtends op opmerkingen van komiek Jean-Marie Pegard tijdens een antivaccin-demonstratie in Parijs, zondag 23 mei.

De minister die verantwoordelijk is voor burgerschapszaken, bekritiseerde in Franse verklaringen de positie van “een persoon die niet in zijn natuurlijke staat verkeert en beschamende en schandalige woorden spreekt”. Merk op dat de woorden van de komiek ‘de nadelen van alcoholverslaving’ lieten zien.

“Wat me verbaast is dat we een platform bieden aan dit personage en dat we haar uitnodigen in bijeenkomsten om zich op deze manier uit te drukken. We zagen een van de organisatoren komen om hem zachtjes in zijn oor te vertellen geen slechte woorden te zeggen.” “Dit zijn hatelijke woorden.”

Onder de beschuldigde notities vergeleek de komiek de toekomstige gezondheidskaart met de gele ster die Joden moesten dragen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Op dit moment zei de minister niet of kabinetsleden een klacht wilden indienen tegen de cabaretier.

READ  Tijdens een concert in Parijs prijst Madonna Normandië en haar boter